Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu: A fost un tip de implicare suspecta a Parchetului si a DNA la referendum

Antena3 Antena3,
Crin Antonescu: A fost un tip de implicare suspecta a Parchetului si a DNA la referendum

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat ca suspecteaza implicarea Parchetului General si a Directiei Nationale Anticoruptie in ceea ce priveste referendumul de demitere a. continuă pe Antena3

Victor Ponta si Crin Antonescu se vor autodenunta la DNA, in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Liderii USL se vor autodenunta la Directia Nationala Anticoruptie in semn de solidaritate cu secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, care a fost pus sub invinuire joi de procurorii DNA. Crin Antonescu a precizat, intr-o conferinta comuna de presa cu Victor Ponta, ca nu exista fisuri in interiorul USL in urma esecului formal al referendumului pentru destituirea presedintelui Traian Basescu. Victor Ponta, despre dosarul Dragnea: Ma voi prezenta la DNA cu toti membri conducerii USL, pentru a fi trasi la raspundere .

Crin Antonescu: Atitudinea lui Barroso nu a fost una echilibrata, a recunoscut-o implicit chiar domnia sa

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat si completat declaratiile facute de Victor Ponta in ziarul austriac Die Presse, in care liderul PSD spune ca atitudinea presedintelui Consiliului European a fost una.

Crin Antonescu: Barroso nu a avut o atitudine echilibrata si nici corecta; s-a felicitat pentru faptul ca a intervenit in Romania si a impus o decizie politica

Atitudinea dlui Barroso nu a fost una echilibrata; corecta - e iarasi cel putin discutabil. El s-a autofelicitat pentru interventia din Romania . ) m-a dezamagit lipsa oricarei nuante care sa arate ca dl Barroso a luat act de ce au dorit prin votul lor multe milioane de cetateni romani, a declarat duminica seara, la Antena 3, presedintele PNL Crin Antonescu, referitor la afirmatiile premierului Victor Ponta dintr-un interviu acordat Die Presse, care a apreciat ca atitudinea presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, fata de referendum a fost una corecta si echilibrata.

Crin Antonescu, iritat de intrebarile privind absenta sa de la Parlament: Si ce s-a intamplat la Senat?

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost vizibil iritat, joi, de intrebarile jurnalistilor privind absenta sa la deschiderea sesiunii parlamentare a Senatului, aratand ca nu raspunde unor critici si ca a fost plecat din tara, relateaza Mediafax.

Sedinta cu scantei in PNL. Crin Antonescu, catre Ludovic Orban: Vrei sa rupem USL? Fa o propunere, vrei congres la PNL?

O sedinta cu scantei a avut loc joi la Partidul National liberal. Din spatele usilor inchise au curs insa multe informatii. Crin Antonescu a fost pus la zid de Ludovic Orban, care i-a reprosat ca liberalii au.

Conducerea PNL, reunita in sedinta pentru discutii privind rezultatele referendumului. Crin Antonescu: In momentul in care vom semnala o incalcare a Constitutiei, putem discuta despre suspendarea presedintelui. Nu putem discuta despre suspendare ca proiec

Biroul Politic Central al PNL se reuneste joi, la ora 11:00, la sala de sedinte a grupului parlamentar al liberalilor din Camera Deputatilor, urmand ca apoi sa aiba loc sedintele Consiliului National Executiv si Delegatiei Permanente, de la ora 12:00, respectiv ora 13:00. Principala tema de discutie o reprezinta rezultatele referendumului de demitere a presedintelui Traian Basescu, anunta Agerpres. Vointa electoratului roman a fost calcata in picioare de multe institutii, incepand cu CCR. In momentul in care vom semnala o incalcare a Constitutiei, putem discuta despre suspendarea lui Traian Basescu. Nu putem discuta despre suspendare ca proiect, a declarat presedintele PNL, Crin Antonescu, inaintea sedintei Biroul Politic Central.

Crin Antonescu, presat de colegii de partid sa ceara excluderea lui Ioan Rus din PSD

Crin Antonescu este presat de colegii sai de partid sa faca presiuni in interiorul USL pentru excluderea din PSD a fostului ministru de Interne, Ioan Rus. Potrivit EVZ, doi liberali i-au cerut lui Antonescu acest.

Crin Antonescu: Ne-am asumat referendumul impreuna cu PSD. Decontul il asumam tot cu PSD

Liderul PNL Crin Antonescu face lumina in scandalul referendumului, dupa ce in presa au aparut informatii ca acesta a declarat ca ideea suspendarii lui Traian Basescu ii apartine lui PSD. Astfel, Antonescu a.

Crin Antonescu se vrea senator in Sectorul 6

Actualul presedinte al Senatului, Crin Antonescu, va candida, cel mai probabil, intr-un colegiu senatorial din Sectorul 6 din Bucuresti, anunta presa, citand surse din interiorul PNL.

Crin Antonescu: Cerem comisie parlamentara privind anchetele legate de referendum. Acuzatiile aduse lui Dragnea, o actiune politica

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat joi, dupa sedinta USL, ca Uniunea va cere o comisie parlamentara in legatura cu fraudele de la referendum, iar liderii USL trimite scrisori forurilor europene referitor la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )