Libnet.ro
UNICEF

11:30

Crin Antonescu: Mai trebuiau adaugate puncte pe solicitarea lui Ponta catre Barroso

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: Mai trebuiau adaugate puncte pe solicitarea lui Ponta catre Barroso

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, referitor la un set de cerinte pe care premierul Victor Ponta le-ar fi adresat presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca acestea sunt judicioase, bune, dar ca mai puteau fi adaugate si altele. continuă pe Adevărul

Crin Antonescu: Mai trebuiau adaugate puncte pe solicitarea lui Ponta catre Barroso

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, referitor la un set de cerinte pe care premierul Victor Ponta le-ar fi adresat presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca acestea sunt judicioase, bune, dar ca mai puteau fi adaugate si altele, scrie Agerpres.

Crin Antonescu: Mai trebuiau adaugate puncte pe solicitarea lui Ponta catre Barroso

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, referitor la un set de cerinte pe care premierul Victor Ponta le-ar fi adresat presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, ca acestea sunt.

VIDEO Cum radea Crin Antonescu de Becali in 2008: La ce oameni sunt in Parlament poate sa ...

Intr-o emsiune difuzata pe Antena 3, la Agentul VIP, amfitrionul Cristi Brancu il are ca invitat in studio pe Crin Antonescu. Moderatorul ii cere fostului presedinte interimar al Romaniei sa comenteze un top 10 aberatii scoase de VIP-uri. Se ajunge la o declaratie aberanta facuta de Gigi Becali locul 3 in clasamentul lui Brancu): nu mai e mult pana mai e foarte putin, ii citeste Brancu declaratia facuta de Becali. Crin Antonescu rade in hohote mai multe zeci de secunde. Discutia capata .

Politic Show: Ion Iliescu anunta ca Geoana s-a intors in PSD: S-a rezolvat situatia lui, nu mai e o problema; Analiza EVZ. Cum ingroapa Crin Antonescu PNL; 2012: Goana candidatilor dupa imunitate parlamentara

Ungureanu: Lui Crin Antonescu sa-i fie rusine sa se uite la portretele Bratienilor. Candidatura lui George Becali din partea PNL este un troc politic. Delir la TV. Becali: Daca ii spuneam eu, Adriana Saftoiu se dezbraca in 30 de secunde. Gigi Becali s-a dezlantuit la televizor pentru a doua seara.

Crin Antonescu la Antena 3: De ce ii cereti lui Gigi Becali mai mult decat UNPR-ului sau lui Frunzaverde?!

Victor Ponta, Crin Antonescu si Sorin Oprescu se afla in platoul emisiunii Sinteza zilei de pe Antena 3. Cei trei oameni politici si-au reafirmat increderea unul in celalalt precum si in continuitatea proiectului politic USL. Liderul liberal a vorbit despre alianta PNL-PNG spunand ca este vorba despre o simpla candidatura a unui om care crede in proiectul lor politic si nu intelege de ce lumea ii cere lui Gigi Becali mai multe decat UNPR-ului sau lui Sorin Frunzaverde.

CRIN ANTONESCU, despre candidatura lui Becali pe listele USL: Nu de oi se incurca ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, si cel al PC, Daniel Constantin, au vorbit miercuri seara despre mitingul USL de pe Arena Nationala, despre Congresul PPE de la Bucuresti, dar si despre liberalizarea lui Gigi Becali, potrivit Realitatea. net. Iata principalele declararatii ale lui Antonescu la Realitatea TV: Noi cu poporul. PDL cu europenii e destul de putin adevarat pentru ca alti europeni decit noi si decat cei din PPE, anume liberalii, socialistii, au fost reprezentati si au fost .

Crin Antonescu: USL este suficient de puternica pentru a conduce Romania spre bine

Liderul PNL, Crin Antonescu a declarat, la mitingul USL de pe Arena Nationala, ca acest eveniment este o demonstratie de forta pentru ca cine vrea sa conduca o tara ca Romania trebuie sa fie puternic, si.

Crin Antonescu: Sunt solidar cu Ghise; e o actiune demna, curajoasa si europeana

Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a declarat pe deplin solidar, miercuri, cu senatorul liberal Ioan Ghise, care protesteaza la Congresul PPE de la Palatul Parlamentului, precizand ca actiunea acestuia este una curajoasa, demna, civilizata si europeana, relateaza Agerpres. Senatorul PNL Ioan Ghise protesteaza miercuri la Palatul Parlamentului imbracat intr-un tricou inscriptionat cu mesaje in limba engleza, prin care doreste sa atraga atentia liderilor popular-europeni asupra rezultatului la referendumul din 29 iulie pentru demiterea lui Traian Basescu.

Crin Antonescu, despre Congresul PPE: Bucurestiul este, pentru cateva zile, capitala politica a Europei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a salutat organizarea in Bucuresti a Congresului liderilor Partidului Popular European, aratand ca se bucura de prezenta liberalilor europeni in Romania. Ma gandeam cu.

CTP condamna fuziunea PNL - PNG: Crin Antonescu s-a masturbat cu cuvantul sau de onoare. Este dispus la orice

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu condamna ferm alaturarea lui Crin Antonescu, pentru alegerile parlamentare, cu Gigi Becali, apreciind ca presedintele PNL a facut o greseala imensa permitandu-i patronului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )