Libnet.ro
UNICEF

13:16

Crin Antonescu: PNL nu mai intra in opozitie pentru patru ani

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu: PNL nu mai intra in opozitie pentru patru ani

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a avertizat joi seara pe social-democrati ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru patru ani, iar daca PSD nu va castiga Presedintia, va pierde si guvernarea. continuă pe Adevărul

Antonescu: PNL isi mentine propunerile pentru posturile de ministrii si cere PSD, UNPR si PC anularea imediata a USD

Presedintele liberalCrin Antonescu a declarat, marti seara, la finalul sedintei conducerii PNL, ca se cere anularea imediata a UniuniiSocial Democrate deoarece aceasta contravine protocolului USL.

Antonescu: PNL isi mentine propunerile pentru posturile de ministri si cere PSD, UNPR si PC anularea imediata a USD

Presedintele liberalCrin Antonescu a declarat, marti seara, la finalul sedintei conducerii PNL, ca se cere anularea imediata a UniuniiSocial Democrate deoarece aceasta contravine protocolului USL.

Antonescu avertizeaza PSD: Daca inlatura PNL si nu castiga Presedintia, atunci ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a avertizat PSD ca, in situatia in care decide sa-i inlature pe liberali de la guvernare, atunci PNL nu mai intra in opozitie pentru patru ani, iar daca PSD nu va castiga Presedintia, va pierde si guvernarea. Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, ca declaratia premierului Victor Ponta privind candidatura sa la Presedintie din opozitie este un mesaj ca degeaba mai stau pana luni si ca intentia este de a inchide episodul USL, dar fara sa .

Victor Ponta: Crin Antonescu a luat deja decizia de candida la prezidentiale din opozitie

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca liderul PNL, Crin Antonescu, a luat deja decizia de a candida la alegerile prezidentiale din opozitie, fara a-si asuma raspunderea guvernarii.

VIDEO Victor Ponta: Crin Antonescu a luat deja decizia de a candida la prezidentiale din opozitie

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca liderul PNL, Crin Antonescu, a luat deja decizia de a candida la alegerile prezidentiale din opozitie, fara a-si asuma raspunderea guvernarii.

Crin Antonescu: Luni seara Romania va avea fie un guvern USL, fie un guvern USD/ Situatia e blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante. Oamenii fac pe dracu-n patru numai sa nu vina Iohannis la guvernare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor renunta la propunerile facute pentru functiile de ministri, intre acestea cea a lui Klaus Iohannis in fruntea Ministerului de Interne, si ca asteapta pana luni ca premierul Victor Ponta sa se decida daca Romania va avea un guvern USD sau un guvern USL. El a declarat ca situatia din guvern este blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante si a invocat faptul ca exista o teama ca Iohannis sa faca parte din guvern. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Crin Antonescu si Victor Ponta se intalnesc la ora 13.00 - surse

Liderii USL Victor Ponta si Crin Antonescu, impreuna cu reprezentanti ai conducerilor PSD si PNL, se vor intalni luni, la ora 13. 00, cel mai probabil la Biroul presedintelui Senatului, au declarat, pentru Mediafax, surse din PSD si PNL.

Quintus: Guvernarea este mai importanta decat candidatura lui Crin Antonescu la prezidentiale.

Mircea Ionescu Quintus, fostul presedinte al PNL, sustine ca e mai importanta soarta statului decat candidatura lui Crin Antonescu la Presedintie, conform unui interviu acordat site-ului stiripesurse. ro Quintus a afirmat ca a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care l-a sfatuit sa accepte o solutie de compromis necompromitatoare, pentru ca guvernarea sa nu aiba de suferit. Toata problema asta a noastra nu este ca neaparat sa-l impingem neaparat pe Crin Antonescu in fruntea statului. Daca .

Crin Antonescu: Am cam fost dati afara de la guvernare. Soarta USL se decide luni.

UPDATE Liderul PNL, Crin Antonescu, a sugerat miercuri ca responsabilitatea ruperii USL ii revine premierului Ponta, care a refuzat propunerile liberalilor pentru Guvern. Mai mult, liderul liberal l-a acuzat pe seful Guvernului ca vrea sa inlocuiasca USL cu USD. Citeste si: Antonescu: Am cam fost dati afara de la guvernare In aceste conditii, Antonescu a refuzat sa numeasca interimari liberali la ministerele vacante. El i-a dat termen premierului, pana luni, sa decida daca accepta sau nu .

Crin Antonescu a mobilizat PNL impotriva PSD.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a convocat sedinta Biroului Politic National pentru a solicita confirmarea mandatului obtinut in reuniunea informala a liderilor PNL de duminica, respectiv ca liberalii sa nu renunte la mutarea functiei de vicepremier de pe portofoliul Finantelor pe cel al Internelor. Aceasta varianta a intrunit sprijinul majoritatii vicepresedintilor PNL, consultati informal de Antonescu, ieri, inainte de sedinta BPN. De asemenea, vicepresedintii partidului au fost de acord cu .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )