Libnet.ro
UNICEF

14:15

Victor Ponta: Crin Antonescu a luat deja decizia de candida la prezidentiale din opozitie

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Crin Antonescu a luat deja decizia de candida la prezidentiale din opozitie

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca liderul PNL, Crin Antonescu, a luat deja decizia de a candida la alegerile prezidentiale din opozitie, fara a-si asuma raspunderea guvernarii. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta: Crin Antonescu a luat deja decizia de a candida la prezidentiale din opozitie

Premierul Victor Ponta a afirmat joi ca liderul PNL, Crin Antonescu, a luat deja decizia de a candida la alegerile prezidentiale din opozitie, fara a-si asuma raspunderea guvernarii.

S-a destramat USL? Crin Antonescu va candida la Presedintie din partea opozitiei

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor reuniti la hotelul Rin, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a facut niste calcule si va candida la Presedintie din partea opozitiei, au declarat surse politice.

S-a destramat USL? Antonescu va candida la Presedintie din partea opozitiei

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democratilor reuniti la hotelul Rin, ca liderul PNL Crin Antonescu si-a facut niste calcule si va candida la Presedintie din partea opozitiei, au declarat surse politice.

Victor Ponta: Eu am ales deja, vreau USL si fac un alt guvern doar daca Antonescu isi retrage ministrii. Am vorbit cu Basescu la telefon

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta afirma ca el a acceptat deja sa faca mai multi pasi inapoi pentru pastrarea USL, precum renuntarea la ideea ca PC sa detina un post de vicepremier. El a afirmat.

Victor Ponta: Eu am ales deja, vreau USL si fac un alt guvern, doar daca Antonescu retrage ministrii

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, afirma ca el a acceptat deja sa faca mai multi pasi inapoi pentru pastrarea USL, precum renuntarea la ideea ca Partidul Conservator sa detina un post de vicepremier, si ca va forma un alt guvern.

Mesajul lui Victor Ponta catre PSD: USD va avea prezidentiabil daca Antonescu candideaza din opozitie

Presedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus liderilor PSD, UNPR si PC reuniti, joi, la hotelul Rin, ca in conditiile in care Crin Antonescu va candida singur la prezidentiale, USD va avea un candidat propriu, au precizat pentru Mediafax surse participante la intalnire.

Crin Antonescu: Victor Ponta trebuie sa ia o decizie mai repede, suntem intr-o criza de guvern. Nu suntem de acord cu inventarea de posturi noi

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca premierul Victor Ponta trebuie sa ia o decizie repede, pentru deblocarea crizei din guvern, avand in vedere ca exista trei ministrii demisionari. El a explicat ca optiunile premierului sunt clare, iar PNL nu este de acord cu inventarea unui nou post de vicepremier, guvernul fiind deja prea mare.

Criza in USL se prelungeste: Victor Ponta a preluat interimar ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, Crin Antonescu ar fi refuzat alte propuneri decat cele stabilite de PNL

Premierul Victor Ponta a preluat interimat ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, dupa demisiile inregistrate oficial ale ministrilor liberali Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. Intr-un comunicat oficial al Guvernului se arata ca Ponta a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care liderul liberal ar fi refuzat sa faca alte propuneri de ministri decit cele stabilite in forul conducator al PNL - respectiv Klaus Iohannis ministru la Interne si vicepremier.

Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa la ora 13.00.

Liderul PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, miercuri, la ora 13. Antonescu si Ponta s-au antalnit miercuri dimineata la palatul Victoria pentru a vorbi cu Victor Ponta despre demisiile lui Daniel Chitoiu si Angrei Gerea. Citeste si: Gerea si Chitoiu si-au depus demisiile la cabinetul lui Ponta Antonescu a stat aproximativ jumatate de ora la Guvern, unde a avut o discutie cu liderul PSD, premierul Victor Ponta. Purtatorul de cuvant al PNL precizeaza ca BPN al partidului a .

Crin Antonescu: Daca Victor Ponta vrea alt guvern, sa demisioneze mai intai

Presedintele PNL, Crin Antonescu, spune ca daca Victor Ponta vrea sa faca un alt guvern, acesta trebuie mai intai sa-si dea demisia din fruntea guvernului USL.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )