Libnet.ro
UNICEF

19:00

Crin Antonescu: Sefii DNA si ai Parchetului General sunt oamenii de casa ai lui presedintelui. Traian Basescu, o epava

Hotnews Hotnews,
Crin Antonescu: Sefii DNA si ai Parchetului General sunt oamenii de casa ai lui presedintelui. Traian Basescu, o epava

Crin Antonescu a afirmat miercuri ca justitia din Romania nu este independenta, fiind condusa de oameni de casa ai domnului Basescu si Monicai Macovei, care actioneaza la vedere acest sens. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: A fost un tip de implicare suspecta a Parchetului si a DNA la referendum

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat ca suspecteaza implicarea Parchetului General si a Directiei Nationale Anticoruptie in ceea ce priveste referendumul de demitere a.

Antonescu: Am renuntat la autodenunt dupa ce ne-a descurajat dna procuror general; il rugam pe Blaga sa faca o plangere penala/ Ponta: Azi depun autodenuntul catre DNA

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca a renuntat la autodenuntul pe care intentiona sa-l faca in privinta referendumului dupa ce a fost descurajat de procurorul general Laura Codruta Kovesi, informeaza Agerpres. Liderul liberal a afirmat ca il roaga pe liderul PDL, Vasile Blaga, sa faca o plangere penala in acest sens. Potrivit Mediafax, premierul Victor Ponta a declarat tot luni, in debutul sedintei BPN a PSD, ca in cursul zilei va semna autodenuntul catre DNA in care recunoaste ca a indemnat oamenii sa vina la vot la referendum.

UPDATE Sedinta plenului Senatului, prezidata de Crin Antonescu, a inceput in aplauzele democrat-liberalilor

Sedinta de plen a Senatului de luni, prezidata pentru prima oara in aceasta sesiune ordinara de presedintele forului, Crin Antonescu PNL), a inceput in aplauzele senatorilor democrat-liberalilor, informeaza Agerpres. UPDATE Lucrarile plenului Senatului au fost intrerupte din cauza unor probleme tehnice la microfoanele din sala de sedinta si la softul de vot electronic, presedintele Camerei superioare a Parlamentului, Crin Antonescu, recomandand luarea unei pauze pana la remedierea problemelor, arata agentia de presa.

Crin Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca cei din PSD au, prin traditie, apucaturi colectiviste si ca este un gest simbolic potrivit mai degraba in opozitie. Presedintele Senatului s-a referit.

Crin Antonescu, despre dezbaterea din PE: Dupa parerea mea, a fost o zi buna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este invitatul Laurei Chiriac la emisiunea Stirile Serii. Aceasta va discuta despre ce s-a intamplat astazi in Parlamentul European.

Crin Antonescu a renuntat sa vorbeasca in engleza cu membrii Comisiei de la Venetia: Liberalul a mers la intalnire cu un translator

S-a straduit in trecut dar acum s-a lasat pagubas. Este vorba despre liderul Senatului , Crin Antonescu, care a renuntat luni sa mai vorbeasca in engleza cu reprezentantii Comisiei de la Venetia.

Crin Antonescu, despre Comisia de la Venetia: Recomandarile sale au fost invocate des in perioada tensiunilor politice din Romania

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, la inceputul intalnirii cu membrii Comisiei de la Venetia, ca in ultima perioada, tensionata din punct de vedere politic in Romania, recomandarile.

Crin Antonescu s-a razgandit si nu se mai autodenunta in cazul lui Liviu Dragnea: Am fost descurajati de doamna Kovesi

Este solidar doar din vorbe. Desi in urma cu o saptamana Crin Antonescu anunta ca se va autodenunta in semn de sustinere pentru Liviu Dragnea, fostul presedinte interimar s-a razgandit intre timp. Liderul.

Crin Antonescu: Atitudinea lui Barroso nu a fost una echilibrata, a recunoscut-o implicit chiar domnia sa

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat si completat declaratiile facute de Victor Ponta in ziarul austriac Die Presse, in care liderul PSD spune ca atitudinea presedintelui Consiliului European a fost una.

Crin Antonescu: Barroso nu a avut o atitudine echilibrata si nici corecta; s-a felicitat pentru faptul ca a intervenit in Romania si a impus o decizie politica

Atitudinea dlui Barroso nu a fost una echilibrata; corecta - e iarasi cel putin discutabil. El s-a autofelicitat pentru interventia din Romania . ) m-a dezamagit lipsa oricarei nuante care sa arate ca dl Barroso a luat act de ce au dorit prin votul lor multe milioane de cetateni romani, a declarat duminica seara, la Antena 3, presedintele PNL Crin Antonescu, referitor la afirmatiile premierului Victor Ponta dintr-un interviu acordat Die Presse, care a apreciat ca atitudinea presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, fata de referendum a fost una corecta si echilibrata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )