Libnet.ro
UNICEF

17:15

Crin Antonescu s-a razgandit si nu se mai autodenunta in cazul lui Liviu Dragnea: Am fost descurajati de doamna Kovesi

B1 B1,
Crin Antonescu s-a razgandit si nu se mai autodenunta in cazul lui Liviu Dragnea: Am fost descurajati de doamna Kovesi

Este solidar doar din vorbe. Desi in urma cu o saptamana Crin Antonescu anunta ca se va autodenunta in semn de sustinere pentru Liviu Dragnea, fostul presedinte interimar s-a razgandit intre timp. Liderul. continuă pe B1

Crin Antonescu se vrea senator in Sectorul 6

Actualul presedinte al Senatului, Crin Antonescu, va candida, cel mai probabil, intr-un colegiu senatorial din Sectorul 6 din Bucuresti, anunta presa, citand surse din interiorul PNL.

UPDATE Sedinta plenului Senatului, prezidata de Crin Antonescu, a inceput in aplauzele democrat-liberalilor

Sedinta de plen a Senatului de luni, prezidata pentru prima oara in aceasta sesiune ordinara de presedintele forului, Crin Antonescu PNL), a inceput in aplauzele senatorilor democrat-liberalilor, informeaza Agerpres. UPDATE Lucrarile plenului Senatului au fost intrerupte din cauza unor probleme tehnice la microfoanele din sala de sedinta si la softul de vot electronic, presedintele Camerei superioare a Parlamentului, Crin Antonescu, recomandand luarea unei pauze pana la remedierea problemelor, arata agentia de presa.

Crin Antonescu, despre Comisia de la Venetia: Recomandarile sale au fost invocate des in perioada tensiunilor politice din Romania

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, la inceputul intalnirii cu membrii Comisiei de la Venetia, ca in ultima perioada, tensionata din punct de vedere politic in Romania, recomandarile.

Crin Antonescu: A fost un tip de implicare suspecta a Parchetului si a DNA la referendum

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat ca suspecteaza implicarea Parchetului General si a Directiei Nationale Anticoruptie in ceea ce priveste referendumul de demitere a.

Crin Antonescu: Atitudinea lui Barroso nu a fost una echilibrata, a recunoscut-o implicit chiar domnia sa

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat si completat declaratiile facute de Victor Ponta in ziarul austriac Die Presse, in care liderul PSD spune ca atitudinea presedintelui Consiliului European a fost una.

Crin Antonescu: Barroso nu a avut o atitudine echilibrata si nici corecta; s-a felicitat pentru faptul ca a intervenit in Romania si a impus o decizie politica

Atitudinea dlui Barroso nu a fost una echilibrata; corecta - e iarasi cel putin discutabil. El s-a autofelicitat pentru interventia din Romania . ) m-a dezamagit lipsa oricarei nuante care sa arate ca dl Barroso a luat act de ce au dorit prin votul lor multe milioane de cetateni romani, a declarat duminica seara, la Antena 3, presedintele PNL Crin Antonescu, referitor la afirmatiile premierului Victor Ponta dintr-un interviu acordat Die Presse, care a apreciat ca atitudinea presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, fata de referendum a fost una corecta si echilibrata.

Crin Antonescu, presat de colegii de partid sa ceara excluderea lui Ioan Rus din PSD

Crin Antonescu este presat de colegii sai de partid sa faca presiuni in interiorul USL pentru excluderea din PSD a fostului ministru de Interne, Ioan Rus. Potrivit EVZ, doi liberali i-au cerut lui Antonescu acest.

Premierul Victor Ponta participa la o sedinta a liderilor USL, in biroul de la Senat al lui Crin Antonescu

Mai multi lideri ai USL, printre care copresedintii Uniunii, Crin Antonescu si Victor Ponta, s-au reunit, luni dupa-amiaza, in biroul presedintelui Senatului, informeaza Agerpres. Antonescu a precizat la.

Crin Antonescu s-a intalnit cu membrii Comisiei de la Venetia

Presedintele Senatului s-a intalnit, luni dupa-amiaza, la Senat, cu membrii Comisiei de la Venetia. La sedinta a participat si senatorul Ioan Ghise. Antonescu a motivat prezenta lui Ghise prin interesul a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )