Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste

B1 B1,
Crin Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, ca cei din PSD au, prin traditie, apucaturi colectiviste si ca este un gest simbolic potrivit mai degraba in opozitie. Presedintele Senatului s-a referit. continuă pe B1

Antonescu, despre autodenuntul lui Ponta: Colegii din PSD au apucaturi colectiviste.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, la RTV, despre initiativa lui Victor Ponta de a se autodenunta la DNA pe tema referendumului, ca cei din PSD au, prin traditie, apucaturi colectiviste si ca este un gest simbolic potrivit mai degraba in opozitie, potrivit Mediafax. Colegii din PSD - nu o spun cu nicio malitiozatate - prin traditie au apucaturi colective, colectiviste si atunci sigur ca s-au dus mai multi. Apreciez acest gest, moralmente ma solidarizez si eu cu el, cred .

Crin Antonescu, despre Comisia de la Venetia: Recomandarile sale au fost invocate des in perioada tensiunilor politice din Romania

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, la inceputul intalnirii cu membrii Comisiei de la Venetia, ca in ultima perioada, tensionata din punct de vedere politic in Romania, recomandarile.

Crin Antonescu, despre dezbaterea din PE: Dupa parerea mea, a fost o zi buna

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, este invitatul Laurei Chiriac la emisiunea Stirile Serii. Aceasta va discuta despre ce s-a intamplat astazi in Parlamentul European.

Liviu Dragnea, despre acuzatiile DNA, si Crin Antonescu, despre presiunile din perioada ca presedinte interimar, diseara, la Punctul de intalnire

Duminica este ziua dezvaluirilor la Punctul de intalnire. De la ora 19. 00, secretarul general PSD Liviu Dragnea depune propria marturie despre acuzatiile DNA, institutia patronata de Traian Basescu. De la ora.

Crin Antonescu: Sefii DNA si ai Parchetului General sunt oamenii de casa ai lui presedintelui. Traian Basescu, o epava

Crin Antonescu a afirmat miercuri ca justitia din Romania nu este independenta, fiind condusa de oameni de casa ai domnului Basescu si Monicai Macovei, care actioneaza la vedere acest sens.

Antonescu, despre autodenunt: Ne-a descurajat Kovesi, il rugam pe Blaga sa ne faca ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, luni, inaintea sedintei BPC, despre autodenuntul la Parchet, in urma cercetarii lui Liviu Dragnea, ca au fost descurajati de procurorul general sa faca acest demers si ca il roaga pe Vasile Blaga sa le faca plangere penala, potrivit Mediafax. Pe de alta parte, Victor Ponta a anuntat ca semneaza astazi un autdenunt. Vezi AICI detalii) Citeste siEuroparlamentarii USL: Promovarea stenogramelor Rus-Dobre, un atac fara precedent in Parlamentul .

Antonescu, despre autodenunt: Ne-a descurajat Kovesi, il rugam pe Blaga sa ne faca ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni, inaintea sedintei BPC, despre autodenuntul la Parchet, in urma cercetarii lui Liviu Dragnea, ca au fost descurajati de procurorul general sa faca acest demers si ca il roaga pe Vasile Blaga sa le faca plangere penala, potrivit Mediafax. Citeste siEuroparlamentarii USL: Promovarea stenogramelor Rus-Dobre, un atac fara precedent in Parlamentul European Victor Ponta: Imi doresc un presedinte ca in Austria, cu rol reprezentativ Liderul PNL a .

Antonescu, despre Comisia de la Venetia: in ultima perioada, recomandarile sale au fost des ...

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, la inceputul intalnirii cu membrii Comisiei de la Venetia, ca, in ultima perioada, recomandarile acestei comisii au fost deseori invocate, potrivit Mediafax. Citeste si: Ponta: In mod SIGUR MA VAD si eu cu reprezentantii Comisiei de la Venetia1 Zgonea: Comisia de la Venetia se vede acum numai cu cei care sunt pe partea cealalta a baricadei UPDATE Reprezentantii Comisiei de la Venetia, la CCR. Zegrean: Nu au venit sa modifice ce am .

Crin Antonescu: Atitudinea lui Barroso nu a fost una echilibrata, a recunoscut-o implicit chiar domnia sa

Presedintele PNL Crin Antonescu a comentat si completat declaratiile facute de Victor Ponta in ziarul austriac Die Presse, in care liderul PSD spune ca atitudinea presedintelui Consiliului European a fost una.

Crin Antonescu: Barroso nu a avut o atitudine echilibrata si nici corecta; s-a felicitat pentru faptul ca a intervenit in Romania si a impus o decizie politica

Atitudinea dlui Barroso nu a fost una echilibrata; corecta - e iarasi cel putin discutabil. El s-a autofelicitat pentru interventia din Romania . ) m-a dezamagit lipsa oricarei nuante care sa arate ca dl Barroso a luat act de ce au dorit prin votul lor multe milioane de cetateni romani, a declarat duminica seara, la Antena 3, presedintele PNL Crin Antonescu, referitor la afirmatiile premierului Victor Ponta dintr-un interviu acordat Die Presse, care a apreciat ca atitudinea presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, fata de referendum a fost una corecta si echilibrata.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )