Libnet.ro
UNICEF

00:07

Crin Antonescu: Tariceanu a lasat impresia ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar, a fost un moment trist. / Am avut marea bucurie de a dovedi ca nu in toate partidele se face politica doar pentru ciolan

Hotnews Hotnews,
 Crin Antonescu: Tariceanu a lasat impresia ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar, a fost un moment trist. / Am avut marea bucurie de a dovedi ca nu in toate partidele se face politica doar pentru ciolan

Liderul liberal Crin Antonescu a comentat, miercuri, vizita lui Calin Popescu Tariceanu la Palatul Victoria, pentru o discutie cu Victor Ponta, dupa ce conducerea partidului a adoptat rezolutia privind iesirea PNL de la guvernare: A fost un moment trist in istoria PNL, de a vedea un fost presedinte . ) intr-o pozitie jenanta de client aspirant la usa premierului. A lasat impresa ca PNL ar putea fi un mic partid clientelar. ) Ii rog, ii invit pe toti membri PNL, pe toti liderii sai . ) sa-l tina minte in PNL pe Tariceanu ca pe tanarul care aparea in balconul Pietei Victoriei in 1990, ca pe premierul unei Romanii relativ prospere, ca un premier care s-a batut cu un presedinte abuziv. Nu ca pe omul singur care impotriva partidului si in spatele sau urca azi singur scarile catre usa lui Victor Ponta. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Tariceanu m-a sunat din biroul lui Ponta. Asa situatie de jena n-am parcurs in 24 de ani de politica

In cadrul declaratiei de presa sustinute miercuri, Crin Antonescu a vorbit si despre demisia din PNL a lui Calin Popescu Tariceanu. Ceea ce s-a intamplat astazi a fost un lucru fara precedent, un lucru.

Crin Antonescu: Tariceanu a actionat intr-o pozitie jenanta de client aspirant la usa primului ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri seara ca fostul liberal Calin Popescu Tariceanu a facut un deserviciu partidului mergand sa discute cu Victor Ponta, aratand ca este trist ca un fost.

Radu Tudor: Strategia lui Antonescu este catastrofala pentru PNL

Felul in care actioneaza Crin Antonescu in ultima perioada este catastrofal pentru Partidul National Liberal, considera jurnalistul Radu Tudor. Strategia lui Crin Antonescu este catastrofala pentru PNL. Cu.

Crin Antonescu: Decizia PNL este una ireversibila. ...

Presedintele PNL, Crin Antonescu a sustinut, miercuri, declaratii de presa privind decizia PNL de a iesi de la Guvernare, dar si despre demisia lui Calin Popescu Tariceanu. Antonescu spune ca Tariceanu s-a pus intr-o situatie ridicola, urcand, prin spatele partidului, la usa lui Victor Ponta. mai mult, Antonescu a spus ca Tariceanu l-a sunat din biroul lui Victor Ponta. Crin Antonescu, despre Stroe. Nu mi s-a notificat ca radu Stroe ar fi demisionat din partid. este singura persoana cunoscuta .

Antonescu: Tariceanu m-a sunat din biroul lui Ponta. Nu am patit niciodata o asemenea jena

Presedintele PNL Crin Antonescu sustine o declaratie de presa. Apelul la unitatea USL facut de liberalul Calin Popescu Tariceanu si ultimele evenimente petrecute la sedinta de Guvern se afla printre temele abordate de liderul PNL.

Crin Antonescu, declaratii de presa, de la ora 18.00

Presedintele PNL Crin Antonescu va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 18. Apelul la unitatea USL facut de liberalul Calin Popescu Tariceanu si ultimele evenimente petrecute la sedinta de Guvern vor fi temele abordate de liderul PNL.

Antonescu: Tariceanu are ceva ce ar putea fi calitati pentru PSD, insa nu am niciun dubiu ca nu-l va sustine la presedintie

Crin Antonescu este de parere ca, in ciuda unor calitati care pot fi de folos PSD-ului, Calin Popescu Tariceanu nu va fi sustinut de acest partid la alegerile prezidentiale. Domnul Tariceanu are niste.

Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu-Tariceanu a demisionat din PNL, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora.

Udrea ii face curte lui Antonescu. Liderul liberal s-ar putea alia cu fostul ministru al Turismului

In timp ce Victor Ponta isi face propriul guvern, fara PNL, Crin Antonescu isi face si el propriile aranjamente. Liderul PNL va face alianta cu nimeni alta decat Elena Udrea. Crin Antonescu spera astfel sa.

Crin Antonescu: PSD pune capat USL pentru a-si lansa propriul candidat la Presedintie

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de ProTV, ca PSD va rupe USL pentru a-si putea lansa propriul candidat la Presedintie. Potrivit lui Antonescu, PSD nu si-a tinut angajamentele asumate fata de PNL, nici in privinta sustinerii sale la prezidentiale, nici in ceea ce priveste justitia si politicile economice.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )