Libnet.ro
UNICEF

16:31

Cristi Borcea sufera de o afectiune care face ravagii printre romani

Antena3 Antena3,
Cristi Borcea sufera de o afectiune care face ravagii printre romani

Cristi Borcea are probleme serioase din cauza stresului acumulat in perioada de detentie, care i s-ar fi agravat galopant in ultima perioada, in care s-a zbatut sa obtina eliberarea conditionata. Potrivit. continuă pe Antena3

O noua metoda de furt face ravagii printre batrani - FRIZERITA. Cum actioneza infractorii?!

O noua metoda de furt face ravagii printre batrani! O femeie de 82 de ani a fost jefuita de curand prin prin metoda frizerita. Mai exact, batrana a fost acostata de o tanara pe strada, care i-a .

O noua metoda de furt face ravagii printre batrani. Cum actioneza infractorii

O noua metoda de inselaciune face ravagii printre batrani. O femeie de 82 de ani a fost jefuita de curand prin prin metoda frizerita. Mai exact, batrana a fost acostata de o tanara pe.

Viata grea dupa gratii. Cristi Borcea e in depresie... (VIDEO)

Cristi Borcea trece prin momente grele. Fostul finantator de la Dinamo sufera de. depresie, spun gurile rele. Borcea ar avea probleme serioase din cauza stresului acumulat in perioada de detentie, in care s-a.

Premiera pentru Laserul de la Magurele A fost testata functionarea ntregului sistem, la o putere intermediara care l face cel mai puternic din Europa

Punct de cotitura in proiectul laserului de la Magurele: astazi a fost testata pentru prima data functionarea intregului sistemul de laseri, iar rezultatele sunt excelente, a declarat pentru HotNews. ro directorul ELI-NP, Nicolae Zamfir. Testarea s-a facut pe o putere intermediara, de 3 PW, care face insa ca Romania sa aiba in acest moment cel mai puternic laser din Europa, a afirmat oficialul. Obiectivul de 10 PW este planificat sa fie atins in februarie anul viitor.

Rugaciunea care face minuni. Are mare putere in ziua de inaltare a Domnului

Daca ai necazuri de inaltarea Domnului spune aceasta rugaciune, care te poate ajuta sa treci peste probleme. Stapane Doamne.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,25 seconds )