Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cristi Danilet: Da, Tudorel Toader a iNCALCAT LEGEA publicand un document nepublic. Sa explice cum a intrat in posesia lui

B1 B1,
Cristi Danilet: Da, Tudorel Toader a iNCALCAT LEGEA publicand un document nepublic. Sa explice cum a intrat in posesia lui

Judecatorul Cristi Danilet, fost membru al Consiliului Superior al Magistraturii CSM), intervine in scandalul momentului. El a explicat cum a incalcat ministrul Tudorel Toader legea dupa ce a publicat un. continuă pe B1

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a precizat ca raportul Inspectiei Judiciare privind cercetarea lui Kovesi nu este confidetial

ACTUALIZARE Judecatorul Cristi Danilet, fost membru in CSM, afirma ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, poate, in anumite conditii, incalca legea si influenta Consiliul Superior al Magistraturii odata cu publicarea actiunii disciplinare formulate de Inspectia Judiciara impotriva procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi.

Tudorel Toader, acuzat ca a publicat un document SECRET in raportul privind revocarea lui Kovesi / Cum se apara ministrul (FOTO)

UPDATE: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a raspuns sambata acuzatiei ca a publicat un document secret al Inspectiei Judiciare printre anexele la raportul in care propune revocarea sefei DNA. Else.

Viorica Dancila, despre decizia ministrului Tudorel Toader: Astept ca domnul ministru sa repecte legea

Premierul Viorica Dancila a vorbitdespre decizia pe care o asteapta din partea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, pe care urmeaza sa o faca publica in cursul zilei de astazi. Voi vedea ce.

Tudorel Toader a inscenat un proces stalinist in toata legea

In urma cu cateva zile, atunci cand a fost intrebat ce asteapta de la informarea de presa in cursul careia ministrul Justitiei, dl. Tudorel Toader, urma sa isi prezinte concluziile referitoare la evaluarea activitatii d-nei Laura Codruta Kovesi in fruntea DNA in perioada februarie 2017-februarie 2018, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, dl. Liviu Dragnea, afirma sibilinic: Sper ca dl. Tudorel Toader sa nu se faca de ras.

Nicusor Dan critica argumentele lui Tudorel Toader: O acuza pe Kovesi de un conflict constitutional pe care Tariceanu si Tudorel Toader l-au generat

Nicusor Dan a publicat pe pagina personala de Facebook o scurta analiza pe marginea discursului lui Tudorel Toader, prin care a propus demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi: O acuza pe Laura Codruta Kovesi ca a avut o pozitie publica fata de legile justitiei. Conducerea unui parchet trebuie sa aiba o pozitie publica pe o lege care ii reglementeaza activitatea, scrie fostul lider al USR.

Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader

Tudorel Toader a promis ca pune raportul pe site-ul MJ. Iar site-ul MJ nu merge. Smart guy, nu? Dar pana apare raportul lui Tudorel Toader pe site-ul MJ, semnalez doua episoade asa cum le-am retinut din prezentarea sa, ca sa dovedesc ca Tudorel Toader isi foloseste stiinta de carte pe care se presupune ca o detine doar ca sa manipuleze in mod grosier.

Liviu Avram: Aburelile juridice ale lui Tudorel Toader

Tudorel Toader a promis ca pune raportul pe site-ul MJ. Iar site-ul MJ nu merge. Smart guy, nu? Dar pana apare raportul lui Tudorel Toader pe site-ul MJ, semnalez doua episoade asa cum le-am retinut din prezentarea sa, ca sa dovedesc ca Tudorel Toader isi foloseste stiinta de carte pe care se presupune ca o detine doar ca sa manipuleze in mod grosier.

Tudorel Toader a luat decizia asteptata de toti romanii. Ce vrea sa faca ministrul Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, se incadreze in limitele legii si sa faca o analiza obiectiva, cu luarea deciziilor care se.

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala.

DOCUMENTE Ministerul Justitiei a publicat Raportul lui Tudorel Toader privind activitatea manageriala la DNA. Raportul contine formulari adresate jurnalistilor

Ministerul Justitiei a publicat vineri raportul privind activitatea manageriala a DNA, prezentat in urma cu o zi de ministrul Tudorel Toader. Raportul, de 35 de pagini, corespunde in mare cu textul citit joi seara de Tudorel Toader in fata ziaristilor, desi ministrul Justitiei anuntase ca citeste doar o sinteza, textul citit in diagonala. Raportul incepe cu un expozeu adresat ziaristilor, aratand ca in urma cu sase luni, se implineau sase luni de la preluarea demnitatii de ministru, ne aflam impreuna aici, in sala de consiliu de la MJ.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )