Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Burci a fost retinut de procurori

Antena3 Antena3,
Cristian Burci a fost retinut de procurori

Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, intr-un dosar in care se efectueaza patru perchezitii, dintre care una la o redactie de ziar. continuă pe Antena3

Omul de afaceri Cristian Burci a fost retinut de procurorii DIICOT. Lista acuzatiilor

Omul de afaceri Cristian Burci a fost retinut de procurorii DIICOT, miercuri dimineata.

Perchezitii DIICOT in Bucuresti. Una dintre ele, la redactia Adevarul. Omul de afaceri Cristian Burci a fost ridicat

Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, intr-un dosar in care se efectueaza patru perchezitii, dintre care una la o redactie de ziar. Stire in curs de.

Cine este, de fapt, Cristian Burci. A fost acuzat de trafic cu copii

Patronul cotidianului Adevarul, Cristian Burci, a fost acuzat de trafic cu copii. Antena 3 a prezentat un reportaj realizat cu camera ascunsa imediat dupa Revolutie, de catre televiziunea americana.

Cristian Burci, audiat de peste sapte ore la DIICOT. Procurorii au facut deja doua retineri in acest dosar

Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, intr-un dosar in care se efectueaza patru perchezitii, dintre care una la o redactie de ziar.

Cristian Burci, audiat ore intregi la DIICOT. Procurorii au facut deja doua retineri in acest dosar

Biroul Teritorial Olt l-au ridicat miercuri pe omul de afaceri Cristian Burci, intr-un dosar in care se efectueaza patru perchezitii, dintre care una la o redactie de ziar.

Primele retineri in dosarul lui Cristian Burci. Omul de afaceri a fost retinut de procurorii DIICOT

Procurorii DIICOT Olt i-au retinut pentru 24 de ore de Ion Dinoiu, directorul Romvag si candidat la Primaria Caracal, si pe Vilson Stancu. Cristian Burci este in audieri, ca si prietena sa, Ioana Daiana Straulea. Burci si Straulea au fost ridicati din complexul rezidential Stejarii- Baneasa.

Omul de afaceri Cristian Burci, RETINUT de catre procurorii DIICOT din Slatina

Procurorii DIICOT Olt i-au retinut pentru 24 de ore pe Cristian Burci, patronul Adevarul Holding, a Prima TV si a mai multor societati comerciale intre care Romvag Caracal si Astra Vagoane, Ion Dinoiu, directorul Romvag si candidat la Primaria Caracal, Wilson Stancu,director Astra Vagoane Arad, Mihai Danciu, actual director Romvag si Denisa Turcu, fost administrator special al Adevarul Holding. Ei vor fi prezentati unui judecator pentru mandate de arestare pe 30 de zile.

Tun la Romvag: Patronul Adevarul, Cristian Burci, RETINUT de DIICOT

Omul de afaceri Cristian Burci a fost retinut de procurorii DIICOT, miercuri dimineata.

Primele retineri in dosarul lui Cristian Burci

Procurorii DIICOT Olt i-au retinut pentru 24 de ore de Ion Dinoiu, directorul Romvag si candidat la Primaria Caracal, si pe Vilson Stancu. Cristian Burci este in audieri, ca si prietena sa, Ioana Daiana Straulea. Burci si Straulea au fost ridicati din locuinta lor din complexul rezidential Stejarii- Ilfov .

DEZVALUIRE Rl din 2008: De ce nu are bani CFR-ul? intrebati-l pe Cristian Burci!

Romania libera va prezinta o serie de dezvaluiri realizate de Ondine Ghergut, pe tema afacerilor lui Cristian Burci, retinut miercuri de procurorii DIICOT, pentru un tun dat companiei ROMVAG.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )