Libnet.ro
UNICEF

12:30

Cristian Diaconescu: Nu exista un Megaminister de externe al Administratiei Prezidentiale, este o informatie total falsa

B1 B1,
Cristian Diaconescu: Nu exista un Megaminister de externe al Administratiei Prezidentiale, este o informatie total falsa

Consilierul prezindential Cristian Diaconescu a declarat ca existenta unui megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale, sustinuta de premierul Victor Ponta, este o adevarata minciuna. Nu exist. continuă pe B1

Cristian Diaconescu despre ceea ce Victor Ponta a numit un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale: Nu exista nicio structura. Informatia este falsa de la cap la coada

Nu exista nicio structura. Diplomatia publica este un exercitiu de coordonare care depaseste nivelul de propaganda si de brand de tara. Nu poti infiinta o institutie cu subiect si predicat si cu personalitate juridica care sa se ocupe de asta. Informatia este falsa de la cap la coada, a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, Cristian Diaconescu, fost ministru al Afacerilor Externe, in prezent consilier prezidential. Cristian Diaconescu a comentat, astfel, declaratiile lui Victor Ponta privind intentia de infiintare a unui Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale.

Cristian Diaconescu: Primul pas pentru refacerea imaginii Romaniei, sa recunoastem ca avem ...

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a declarat, joi, la RFI, ca primul pas pentru realizarea unei strategii de refacere a imaginii Romaniei in lume este sa recunoastem ca exista o problema de credibilitate, el apreciind totodata ca prezenta premierului la sedinta CSAT este normala, potrivit Mediafax. Intrebat cum priveste participarea premierului Victor Ponta la sedinta CSAT de joi, consilierul prezidential a raspuns: Nu este nimic extraordinar din acest punct de vedere si nu cred .

Cristian Diaconescu: Primul pas pentru refacerea imaginii Romaniei este sa recunoastem ca avem o problema

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a afirmat, joi, la RFI, ca pentru refacerea imaginii Romaniei in lume un prim pas ar fi recunoasterea existentei acestei probleme de credibilitate. Diaconescu a mai.

Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost neaparat un gest elegant

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a explicat, in cadrul emisiunii Aktualitatea B1 de la B1 TV, ca subiectul de la care a pornit cearta presedintelui Basescu cu premierul Ponta nu mai este doar un.

Cristian Diaconescu, despre plecarea lui Ponta de la sedinta CSAT: Nu cred ca a fost ...

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a spus ca subiectul de la care a pornit cearta presedintelui Basescu cu premierul Ponta nu mai este doar un exercitiu teoretic, ci prin plasarea sa in agenda CSAT nu s-a dorit decat sa se semnaleze seriozitatea acestei chestiuni, potrivit b1. ro. Este important sa dam un raspuns acestei chestiuni fundamentale care ne afecteaza ca tara, ne afecteaza capacitatea de decizie si chiar demnitatea fiecaruia dintre noi. Iar un raspuns coerent nu se poate .

Cristian Diaconescu: Sustinerea lui Orban trebuia negociata in PE, atitudinea ...

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu a declarat, joi, la RFI, ca sustinerea lui Leonard Orban pentru postul de la Curtea Europeana de Audit trebuia negociata in PE, el aratand ca atitudinea ciudoasa nu ajuta la nimic, scrie Mediafax. Nu poti intr-o zi in Parlamentul European sa insulti un comisar european, dupa care a doua zi sa te indrepti catre sustinerea unei candidaturi intr-un post destul de relevant. Este o chestiune de bun simt!, mai declara Diaconescu. Aceasta tema a .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )