Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cristian Diaconescu, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Trebuie sa devina un principiu obligatoriu din punct de vedere juridic (VIDEO)

B1 B1,
Cristian Diaconescu, despre conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept: Trebuie sa devina un principiu obligatoriu din punct de vedere juridic (VIDEO)

Fostul ministru Cristian Diaconescu, prim-vicepresedinte PMP si candidat la Senat, a vorbit, duminica, despre miliardele de euro alocate statelor UE prin planul de redresare economica si prin bugetul multianual,. continuă pe B1

UE a ajuns la un acord in ceea ce priveste conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept

Negociatorii Parlamentului European si cei ai Consiliului au ajuns joi la un acord in ceea ce priveste conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept in tarile membre UE, potrivit News.

VIDEO Acord european privind conditionarea fondurilor europene de statul de drept: We have a deal!

Negociatorii Parlamentului European si cei ai Consiliului au ajuns la un acord in ceea ce priveste mecanismul de conditionare a fondurilor europene de respectarea statului de drept, anunta comisia CONT a PE, intr-un mesaj postat pe Twitter.

Parlamentul European si Consiliul UE au ajuns la un acord privind conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept

Tarile membre ale Uniunii Europene care nu respecta statul de drept risca sa piarda accesul la fondurile europene, potrivit unui acord provizoriu intre Parlamentul European si Consiliul UE, arata PE intr-un comunicat de presa.

Ciolos, dupa conditionarea fondurilor de respectarea statului de drept: UE nu este un bancomat, UE este o uniune de valori si drepturi

Liderul grupului parlamentar al Renew Europe, Dacian Ciolos, a salutat ajungerea la un acord intre Comisia Europeana si Consiliul UE pe tema conditionarii fondurilor europene de respectarea statului de drept.

Fondurile europene, conditionate de respectarea statului de drept. Acord incheiat intre Parlamentul European si Consiliul UE

Parlamentul European si Consiliul UE au ajuns la un acord final in ceea ce priveste conditionarea fondurilor europene de respectarea statului de drept. Acord istoric privind conditionarea.

Ministerul Fondurilor Europene a respins cererea de plata a sporului Covid

Ministerul Fondurilor Europene a respins cererea de plata a sporului Covid, cerere trimisa de Minist.

Parlamentare 2020: Cristian Pirvulescu despre campania electorala: Nu ma astept la schimbari semnificative fata de locale

Politologul Cristian Pirvulescu afirma ca nu se asteapta la schimbari semnificative fata de alegerile locale in campania electorala pentru parlamentare, al carei principal subiect va fi pandemia, dar sustine ca va fi o batalie pentru indecisi, in conditiile in care ne asteptam la o prezenta redusa la vot. Nu ma astept sa fie schimbari semnificative fata de alegerile locale. Poate o aranjare putin diferita a ierarhiei, dar, este evident, asa cum s-a intamplat si in alte parti, e loc de surpriza, ma gandesc in primul rand la primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, al caror rezultat nu a fost anticipat in niciun fel de sondajele de opinie. Deci, sondajele de opinie in perioada de COVID sunt relative, ele in general, din cauza schimbarii fundalului mediatic, nu mai au relevanta din urma cu cateva decenii si atunci nimic nu e sigur, a declarat Pirvulescu, pentru Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )