Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cristian Mungiu, laureat al premiului pentru diversitate culturala.

România Liberă România Liberă,
Cristian Mungiu, laureat al premiului pentru diversitate culturala.

Cineastul Cristian Mungiu si asociatia Voix de femmes au primit, vineri, premiul pentru diversitate culturala pe 2013, o distinctie atribuita de Coalitia franceza pentru diversitate culturala, o asociatie care lupta pentru protejarea si promovarea diversitatii expresiilor culturale, potrivit Mediafax. Din 2011, Coalitia franceza pentru diversitate culturala lupta pentru a proteja si promova diversitatea expresiilor culturale, informeaza site-ul toutelaculture. com. Premiile acordatate de . continuă pe România Liberă

Cristian Mungiu, laureat al premiului pentru diversitate culturala pe 2013

Cineastul Cristian Mungiu si asociatia Voix de femmes au primit premiul pentru diversitate culturala pe 2013, o distinctie atribuita de Coalitia franceza pentru diversitate culturala, o asociatie care lupta pentru protejarea si promovarea diversitatii.

Cristian Mungiu, laureat al premiului pentru diversitate culturala pe 2013

RegizorulCristian Mungiu a primit, alaturi de asociatia Voix de femmes, premiul pentru diversitate culturala pe 2013. Distinctia a fost acordata de Coalitia franceza pentru diversitate culturala, care.

Cristi Mungiu a primit premiul pentru diversitate culturala pe 2013

Cineastul Cristian Mungiu si asociatia Voix de femmes au primit, vineri, premiul pentru diversitate culturala pe 2013, o distinctie atribuita de Coalitia franceza pentru diversitate culturala, o asociatie care.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2213 seconds )