Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cristian Preda, despre rocada Morar-Kovesi: Ce e bun in Uniune e SCANDALOS pentru Antonescu.

România Liberă România Liberă,
Cristian Preda, despre rocada Morar-Kovesi: Ce e bun in Uniune e SCANDALOS pentru Antonescu.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda il critica dur pe liderul PNL Crin Antonescu referitor la declaratia potrivit careia rocada Morar-Kovesi ar fi scandaloasa si inacceptabila. Rocada Morar-Kovesi ar fi o solutie inteligenta. Nu stiu daca se va realiza, dar - in principiu - ar fi o confirmare de la Bucuresti a evaluarii facute de oficialii de la Bruxelles. Crin Antonescu califica insa ideea rocadei drept scandaloasa, inacceptabila. Nu e de mirare. Ce e bun in Uniune e prost . continuă pe România Liberă

Crin Antonescu: Rocada Morar - Kovesi, o miscare scandaloasa din partea Guvernului si a Monei Pivniceru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a definit rocada Daniel Morar Laura Codruta Kovesi la conducerea Parchetului General si Directiei Nationale Anticoruptie drept scandaloasa si inacceptabila, transmite.

Preda, despre afirmatiile lui Gordon: in Romania, suspendarea e oricand posibila, e ca ploaia.

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, luni, referitor la afirmatiile lui Phillip Gordon, potrivit caruia s-ar pregati o noua suspendare a lui Traian Basescu, ca in Romania suspendarea e oricand posibila, e ca ploaia, potrivit Mediafax. In Romania, suspendarea e oricand posibila, e ca ploaia. Suspendarea a ajuns ca fenomenele meteorologice, a precizat Cristian Preda dupa sedinta BPN al PDL, raspunzand la o intrebare pe aceasta tema. Philip Gordon, adjunctul secretarului de .

Cristian Preda: Coabitare pentru USL inseamna fie suspendare, fie razboi

Prim-vicepresedintele PDL Cristian Preda a declarat, sambata, la CNC al partidului ca membrii PDL trebuie sa fie solidari, sa fie corecti in Alianta Romania Dreapta si necrutatori cu membrii USL.

Ce cred Ponta si Antonescu despre rocada Kovesi-Morar.

Premierul Victor Ponta a afirmat ca rocada Kovesi-Morar reflecta o procedura un pic ciudata si a aratat ca este convins ca cei doi nu sunt de neinlocuit, in Romania fiind si alti procurori buni, potrivit Mediafax. Sunt convins ca mai sunt si alti procurori buni, cei doi nu sunt de neinlocuit, a spus Ponta la Antena 3. El a precizat ca ministrul Justitiei va propune, miercuri, anumite persoane pentru conducerea Parchetului General si a DNA. Procurorul general al Romaniei, Codruta Kovesi, .

Cristian Diaconescu despre ceea ce Victor Ponta a numit un Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale: Nu exista nicio structura. Informatia este falsa de la cap la coada

Nu exista nicio structura. Diplomatia publica este un exercitiu de coordonare care depaseste nivelul de propaganda si de brand de tara. Nu poti infiinta o institutie cu subiect si predicat si cu personalitate juridica care sa se ocupe de asta. Informatia este falsa de la cap la coada, a declarat duminica seara, la Realitatea Tv, Cristian Diaconescu, fost ministru al Afacerilor Externe, in prezent consilier prezidential. Cristian Diaconescu a comentat, astfel, declaratiile lui Victor Ponta privind intentia de infiintare a unui Megaminister de Externe al Administratiei Prezidentiale.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )