Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cristian Sima, dat in judecata de Sibex desi nu exista niciun prejudiciu

B1 B1,
Cristian Sima, dat in judecata de Sibex desi nu exista niciun prejudiciu

Actionarii bursei din Sibiu l-au dat in judecata pe Cristian Sima, fost presedinte al consiliului de administratie si director general. Hotararea a fost luata desi in Adunarea Generala a Actionarilor,. continuă pe B1

Sibex il da in judecata pe Cristian Sima. Vezi de ce

Actionarii bursei de la Sibiu au decis, luni, sa il actioneze in instanta pe Cristian Sima, fost presedinte al Consiliului de Administratie si director general, desi in AGA presedintele de sedinta a afirmat ca nu exista nici un prejudiciu material in.

Sibex il da in judecata pe Cristian Sima, fostul sef al Consiliului de Administratie

Actionarii bursei de la Sibiu au decis, luni, sa il actioneze in instanta pe Cristian Sima, fost presedinte al Consiliului de Administratie si director general, desi in AGA presedintele de sedinta a afirmat ca nu exista nici un prejudiciu material in conturile Sibex.

Sibex il da in judecata pe brokerul Cristian Sima, fostul sef al Consiliului de Administratie

Actionarii bursei de la Sibiu au decis luni, sa il actioneze in instanta pe Cristian Sima, fost presedinte al Consiliului de Administratie si director general, desi in AGA presedintele de sedinta a.

Cristian Sima s-a intors la resedinta din Elvetia si va incerca sa trimita o parte din bani clientilor pagubiti

Fostul presedinte al bursei de la Sibiu, Cristian Sima, a parasit Islanda si s-a intors la resedinta personala din Elvetia. Potrivit Adevarul, acesta va incerca, de acolo, sa trimita o parte din bani.

Fugarul Cristian Sima s-a intors acasa, in Elvetia. Brokerul a incercat sa trimita o parte din bani clientilor pagubiti

Revenit din Islanda, unde a facut dezvaluiri despre politicieni mituiti in Romania, brokerul Cristian Sima s-a intors la resedinta din Elvetia, de unde ar incerca sa trimita o parte din bani clientilor pagubiti.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )