Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cristian Sima, despre culisele crizelor din Uniunea Europeana: Germania este singura tara care este avantajata de crearea monedei euro

B1 B1,
Cristian Sima, despre culisele crizelor din Uniunea Europeana: Germania este singura tara care este avantajata de crearea monedei euro

Cristian Sima a vorbit, in cadrul emisiunii Capital TV, difuzata la B1 TV si moderata de Claudiu Serban, despre culisele crizelor din Uniunea Europeana. Acesta a mai subliniat faptul ca Germania este. continuă pe B1

Cristian Sima: in timp ce moneda europeana e zguduita de diferite crize, Isarescu abia asteapta sa o adopte si sa scape de responsabilitatea de a gasit politica monetara adecvata unei economii atipice

Cristian Sima a vorbit, in cadrul emisiunii Capital TV, difuzata la B1 TV si moderata de Claudiu Serban, despre culisele crizelor din Uniunea Europeana. Acesta a mai subliniat faptul ca Germania este.

Scoaterea din saracie a regiunii Moldova nu este o prioritate pentru Uniunea Europeana: zero autostrazi pana in 2020

Uitandu-ne la cifrele furnizate de Eurostat anul trecut, observam ca Moldova, tradusa in termeni bruxelezi drept Regiunea Nord-Est, e cea mai saraca zona din Uniunea Europeana. in ciuda acestei realitati crunte, institutiile europene pun la coada prioritatilor atat o autostrada spre vestul sau centrul tarii, cat si alte drumuri expres care ar contribui la dezvoltarea economica a regiunii, sub privirea pasiva a guvernantilor nostri.

SURSE: Uniunea Europeana nu este pregatita pentru a primi Ucraina in blocul comunitar

Uniunea Europeana nu este pregatita sa primeasca statele non-membre, printre care se numara si Ucraina, se arata in draful unei rezolutii scursa inainte de summitul de la Riga, citat de Russia.

Societatea civila din Moldova, Ucraina si Georgia a depus cerere de aderare la Uniunea Europeana

Astazi, 21 mai 2015, reprezentantii sectorului asociativ din Moldova, Georgia si Ucraina au transmis oficialilor europeni cereri simbolice de aderare a tarilor lor la Uniunea Europeana in cadrul celei de-a II-a Conferinte a Societatii Civile din Parteneriatul Estic, desfasurata la Riga, Letonia.

Deutsche Bank avertizeaza ca ar putea parasi Regatul Unit, daca britanicii parasesc UE

Deutsche Bank, care are aproximativ 9. 000 de angajati in Marea Britanie, a avertizat ca poate parasi Regatul Unit, daca britanicii ar iesi din Uniunea Europeana. Institutia bancara a organizat un.

Andi Cristea: Statele UE sa transmita un semnal clar pentru Moldova, Georgia si Ucraina, ca viitorul lor este in Uniunea Europeana

Eurodeputatul Andi Cristea a facut apel, din plenul Parlamentului European, catre sefii de stat si de guvern din statele membre UE, reuniti la summit-ul Parteneriatului Estic de la Riga, pentru a avea un angajament ferm fata de Republica Moldova, Ucraina si Georgia.

Vasile Blaga, despre cazul lui Cristian Poteras: Va fi radiat din randul membrilor de partid (VIDEO)

Vasile Blaga a declarat vineri ca fostul primar al sectorului 6, Cristian Poteras, va fi radiat din randul membrilor de partid, informeaza B1 TV. Magistratii Curtii de Apel au decis condamnarea fostului primar al .

Cristian Stan, despre PIDU A: Anul trecut, pe vremea, asta, in mod normal trebuia reziliat contractul

Lucrarile la Planul Integrat de Dezvoltare Urbana PIDU) A parca stau pe loc. Potrivit primarului interimar Cristian Stan, in Micro VI, intr-o saptamana si jumatate de lucru, s-a turnat asfalt doar o ora si jumatate, in ciuda vremii prielnice.

Judecatoria Sectorului 1, despre dosarul Casa din Mihaileanu: Traian Basescu, cercetat pentru abuz in serviciu, uz de fals si fals in declaratii. Faptele nu s-au prescris

Ancheta in dosarul Casa din Mihaileanu a fost suspendata intrucat Traian Basescu a beneficiat de imunitate, insa faptele nu s-au prescris, iar cazul a fost redeschis intrucat a disparut cauza care a impiedicat desfasurarea urmaririi penale, arata Judecatoria Sectorului 1, potrivit Mediafax.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )