Libnet.ro
UNICEF

00:07

Societatea civila din Moldova, Ucraina si Georgia a depus cerere de aderare la Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Societatea civila din Moldova, Ucraina si Georgia a depus cerere de aderare la Uniunea Europeana

Astazi, 21 mai 2015, reprezentantii sectorului asociativ din Moldova, Georgia si Ucraina au transmis oficialilor europeni cereri simbolice de aderare a tarilor lor la Uniunea Europeana in cadrul celei de-a II-a Conferinte a Societatii Civile din Parteneriatul Estic, desfasurata la Riga, Letonia. continuă pe Adevărul

Summitul de la Riga: UE promite 200 de milioane de euro pentru Moldova, Ucraina si Georgia

Comisarul european pentru politica de vecinatate si negocieri pentru extindere, Johannes Hahn, a anuntat joi, 21 mai, o noua investitie de 200 de milioane de euro pe care Comisia o va face pentru intreprinderile mici si mijlocii din Republica Moldova, Ucraina si Georgia.

Societatea civila din Constanta intreaba unde sunt banii din taxa de liniste

Asociatia Constanta Ia Atitudine ACIA) ii intreaba pe consilierii locali si pe primarul Constantei unde sunt banii din taxa de liniste. Radu Mazare, alaturi de consilierii locali, a introdus in anul 2003 taxa pentru cresterea gradului de liniste si siguranta in derularea activitatilor economice in Constanta, Mamaia si Sat Vacanta. ii putem spune mai simplu taxa Al Capone, spune Andrei Popescu, presedintele ACIA.

Tusk: Republica Moldova, Ucraina si Georgia au dreptul la visul european

Fosti sateliti sovietici ca Republica Moldova, Ucraina si Georgia au dreptul sa aspire sa devina membri ai Uniunii Europene UE), afirma presedintele Consiliului European, Donald Tusk, subliniind intr-un interviu pentru postul RFE/RL ca el nu are dreptul sa faca promisiuni goale in acest sens, transmite Mediafax.

Summitul Parteneriatului Estic de la Riga: Ce asteapta si ce vor primi Ucraina, Georgia si Republica Moldova

Liderii celor 28 de tari membre ale Uniunii Europene si sase tari din fosta URSS se reunesc joi si vineri la Riga Letonia) in cadrul unui summit al Parteneriatului Estic, initiativa destinata sa apropie cele doua parti. Perspectivele aderarii la UE a celor sase tari din Parteneriatul Estic Ucraina, Georgia, Republica Moldova, Armenia, Azerbaidjan si Belarus) sunt nule pentru moment, dar ar putea fi recompensate cu mai multi bani.

Garda Civila din Spania, considerata organizatie terorista. Cine a facut aceasta greseala

Garda Civila spaniola figureaza ca organizatie terorista pe site-ul Guvernului regiunii spaniole Tara Bascilor, informeaza filiala spaniola a publicatiei The Local, preluata de MEDIAFAX. Situatia a fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1974 seconds )