Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cristian Tudor Popescu, afirmatii socante privind noul Guvern

B1 B1,
Cristian Tudor Popescu, afirmatii socante privind noul Guvern

Cristian Tudor Popescu a facut cateva declaratii despre noul guvern si a afirmat ca acesta este demn de perioada ceausista si este un guvern-marioneta. Jurnalistul este de parere ca masurile pe care si. continuă pe B1

Victor Ponta: Tariceanu si Dragnea trebuie sa instaleze cat mai curand noul Guvern. Procedurile pot fi grabite in asa fel incat Tudose sa fie joi la munca

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, ar putea grabi procedurile astfel incat noul Guvern, condus de Mihai Tudose, sa fie joi la munca.

NOI TAXE SI IMPOZITE SE ANUNTA PENTRU ROMANI. Klaus Iohannis, ordin pentru noul guvern: VA ROG SA TERMINATI CU ACEASTA TOPAIALA FISCAL-BUGETARA (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa reactioneze in discursul tinut la Palatul Cotroceni fata de politicile fiscale si bugetare pe care PSD le-a anuntat pentru noul guvern. Presedintele le-a solicitat ministrilor s.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu: Nu voi vota noul Guvern

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris luni pe pagina sa de Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in frunte, pentru ca ar fi impotriva tuturor lucrurilor in care crede.

Viitorii ministri ai Guvernului Tudose vor fi audiati in comisii in prima parte a zilei de joi. Parlamentul se va reuni la ora 15:00 pentru a valida noul Guvern

Ministrii propusi miercuri pentru a face parte din viitorul guvern condus de Mihai Tudose vor fi audiati in comisiile de specialitate joi, intre orele 8:00 - 14:00, urmand ca plenul comun al Parlamentului sa se reuneasca in sedinta la ora 15:00 pentru a valida componenta noului executiv.

Ludovic Orban despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Targu-Jiu, ca este o rusine pentru partidul de guvernamant ca se prezinta cu un asemenea candidat de prim-ministru si cu o asemenea lista de guvern.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )