Libnet.ro
UNICEF

01:05

Europa va avea cele mai multe persoane ultra-bogate, pana in 2024

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Europa va avea cele mai multe persoane ultra-bogate, pana in 2024

Segmentul persoanelor ultra-bogate din lume este in crestere, potrivit studiului The Wealth Report asupra averilor private globale, lansat recent de Knight Frank. continuă pe Ziarul Bursa

Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume.

Mai multe persoane care ar fi falsificat acte de identitate, in Republica Moldova, arestate preventiv

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca zece persoane, suspectate ca falsificau, pe teritoriul Republicii Moldova, documente de identitate in schimbul sumei de 3. 000 de euro, din care se achita un avans de 1. 000 de euro, sa fie arestate preventiv pentru 30 de zile.

Cele mai poluate orase din Europa

Cele mai poluate orase din Europa. Problema poluarii nu ocoleste continentul european, pe cuprinsul acestuia putand fi intalnite atat orase din Vest care se confrunta cu un nivel ridicat al acestui fenomen, dar si asezari urbane din Est.

Cele mai verzi orase din Europa. Pe ce loc se claseaza Bucurestiul

Cele mai verzi orase din Europa pot fi o alternativa mai sanatoasa pentru oricine vrea sa evite efectele poluarii din marile metropole. Cele mai bune orase verzi sunt cele din nordul Europei.

Ucis cu mai multe lovituri de topor. Sotia victimei este principalul suspect

Un barbat in varsta de 54 de ani din satul Raci, comuna Negomir, a murit in aceasta dimineata, intr-o balta de sange. Anchetatorii au descoperit ca acesta avea mai multe lovituri la cap, care au fost aplicate, cel mai probabil, cu un topor. Principala suspecta de crima este chiar sotia barbatului, care sufera de afectiuni psihice.

Actiunile DNA produc panica in industria constructiilor: Frica incepe sa cuprinda Romania si tot mai multe proiecte se vor bloca

Actiunile DNA, care au vizat urmarirea penala a multor oameni de afaceri si persoane publice din Romania, produc din ce in ce mai multa panica in industria constructiilor, o piata deja lovita de mai multe scandaluri, care s-au incheiat fie prin.

CFR Calatori introduce mai multe trenuri pentru preluarea clientilor Regiotrans

CFR Calatori informeaza ca de miercuri, 18 martie, va introduce in circulatie o serie de trenuri Regio pentru asigurarea serviciului public de transport feroviar de persoane pe mai multe rute, care pana in prezent erau operate de Regiotrans.

Cinci legume care aduc mai multe beneficii asupra sanatatii daca sunt gatite

Nutritionistii au spus, de-a lungul timpului, ca legumele aduc mai multe beneficii asupra sanatatii organismului daca sunt consumate crude, pentru ca, in acest fel, ele contin mai multe substante nutritive decat cele care au fost expuse la caldura. insa, exista si legume ale caror substante nutritive se absorb mai bine in organism, dupa ce au fost gatite, informeaza Daily Mail.

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalashnikov

Celebrele arme automate Kalashnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti.

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalasnikov

Celebrele arme automate Kalasnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )