Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cristiano Ronaldo a doborat un record istoric: a devenit cel mai prolific jucator din istoria lui Real Madrid

Adevărul Adevărul,
Cristiano Ronaldo a doborat un record istoric: a devenit cel mai prolific jucator din istoria lui Real Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit in acest weekend, dupa golul marcat contra Malagai, cel mai prolific atacant din toata istoria legendarului club Real Madrid. continuă pe Adevărul

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit

Compania americana BlackRock, specializata in management de investitii, si-a majorat detinerea la banca italiana UniCredit, la 5,2%, devenind cel mai mare actionar al acesteia, conform Bloomberg.

New York a devenit CEL MAI MARE CENTRU FINANCIAR din lume

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii,.

New York a devenit cel mai mare centru financiar al lumii.

New York a luat locul Londrei in topul celor mai mari centre financiare ale lumii, dupa ce City-ul londonez a fost zguduit de o serie de scandaluri, iar pozitia Marii Britanii ca stat membru al Uniunii Europene a fost pusa sub semnul intrebarii, transmite Bloomberg. New York a trecut pe prima pozitie in topul Global Financial Centers Index, cu un avantaj subred, nesemnificativ din punct de vedere statistic, de doua puncte, potrivit lui Michael Mainelli, presedintele grupului Z/Yen, care a .

Cristiano Ronaldo, cel mai prolific atacant din istoria celor de la Real Madrid

Cristiano Ronaldo a devenit cel mai prolific atacant din istoria lui Real Madrid, atacantul ajungand la 240 de goluri in 235 de meciuri disputate in tricoul albilor. In acest moment, Ronaldo are o medie de peste un gol pe meci 1,02).

Simona Halep a devenit, oficial, cel mai bine clasata romanca din istoria WTA

Inceputul acestei saptamani este unul de bun augur pentru Simona Halep, care a devenit cel mai bine clasata romanca in topul WTA, ocupand acum pozitia a cincea.

Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Prin cele trei goluri marcate, duminica, in poarta celor de la Osasuna Pamplona in victoria scor 7-0, atacantul argentinian Lionel Messi a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului blaugrana.

BlackRock a devenit cel mai mare actionar al UniCredit. Banca tocmai ce a anuntat o pierdere gigantica, de 15 miliarde de euro

BlackRock, cel mai mare administrator de active la nivel mondial, a acumulat o participatie de 5,2% la banca italiana UniCredit, prezenta si in Romania, devenind cel mai important actionar al institutiei, scrie Bloomberg.

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de .

Lionel Messi, desemnat CEL MAI BUN MARCATOR din istoria clublui FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de reu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )