Libnet.ro
UNICEF

07:30

Lionel Messi, desemnat CEL MAI BUN MARCATOR din istoria clublui FC Barcelona

Antena3 Antena3,
Lionel Messi, desemnat CEL MAI BUN MARCATOR din istoria clublui FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de reu. continuă pe Antena3

Lionel Messi, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona

Atacantul argentinian Lionel Messi a devenit, duminica, cel mai bun marcator din istoria clubului FC Barcelona cu 371 de goluri inscrise in meciuri oficiale si amicale, depasindu-l pe Paulino Alcantara 369 de .

Un rus, cel mai tanar pilot din istoria F1 care puncteaza.

Rusul Danil Kviat Toro Rosso) a devenit duminica, la 19 ani si 322 de zile, pilotul cel mai tanar care puncteaza intr-o cursa de Formula 1, dupa ce a ocupat locul 10 la Marele Premiu al Australiei, doborand astfel recordul de precocitate detinut de germanul Sebastian Vettel, informeaza formula1. com. Debutantul Kviat, campion in categoria GP3 in 2013, a batut cu 27 de zile, performanta inregistrata de Vettel, care, in 2007, la 19 ani si 349 de zile a terminat pe locul 8 primul mare premiu .

CM de zbor cu schiurile: Severin Freund cucereste cel mai important titlu din cariera lui

Vineri si sambata a avut loc la Harrachov Cehia) campionatul mondial de zbor cu schiurile desfasurat in patru manse, cu 40 de saritori in prima zi si cei mai buni 30 in cea de-a doua.

Business report: Procesele colective, pericol pentru banci; Calendarul luxului la romani. Cate masini premium au fost inmatriculate in primele doua luni ale acestui an; Firma cu cel mai mare profit din istoria Romaniei a intrat in insolventa

Saptamana rosie la Bursa. S-au pierdut 4,2 miliarde de lei. Valoarea celor peste 100 de companii listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a scazut cu peste 4,2 miliarde de lei, ca urmare a deprecierii actiunilor lor in saptamana bursiera. Alocatia pentru copii - practica europeana si aplicarea ei in Romania. Dincolo de prezenta ei mai mult simbolica in randul prestatiilor oferite de stat pentru aproape 4 milioane de beneficiari, alocatia pentru copii ar putea fi un.

Povestea de dincolo de moarte. Cel mai greu moment din viata unei familii: Am sarutat-o pe frunte, dar era rece

Viata de familie este o lupta continua, dar frumoasa, spre fericire. in momentul in care unul din parteneri sufera, si celalalt este indurerat. Familia lui Preston Gannaway a trecut prin niste ani de cosmar.

Peste 2000 de clujeni au admirat spectacolul Lord of The Dance, cel mai bun show din lume

Lord of The Dance a adus aseara, pentru a doua oara, la Cluj magia dansului pe scena Salii Sporturilor Horia Demian. Peste 2000 de spectatori care au aplaudat minute in sir dansatorii irlandezi.

BERD - probabil cel mai mare investitor din Romania, la ora actuala

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare a imprumutat si investit peste 6,7 miliarde de euro, in Romania, de cand si-a inceput activitatea aici, potrivit lui James Hyslop, director pentru Romania al BERD.

HOT! Trey Songz lanseaza cel mai fierbinte videoclip din cariera, pentru piesa Na Na! Vezi aici cum arata!

Un super hit produs de DJ Mustard precum Na Na merita un videoclip pe masura. Trey Songz stie asta, motiv.

Lionel Messi cere o marire substantiala de salariu - Barcelona nu este de acord cu pretentiile vedetei

FC Barcelona si Lionel Messi nu au ajuns momentan la o intelegere in ceea ce priveste prelungirea contractului scadent in 2018, informeaza presa iberica. Tatal lui Messi este agentul acestuia) doreste o marire cu 9 milioane de euro a intelegerii, ceea ce ar insemna ca fotbalistul ar incasa un plus de 45 de milioane de euro in urmatorii cinci ani.

Peste 2000 de clujeni au admirat spectacolul Lord of The Dance, cel mai bun show de dans din lume

Lord of The Dance a adus aseara, pentru a doua oara, la Cluj, magia dansului pe scena Salii Sporturilor Horia Demian. Peste 2000 de spectatori care au aplaudat minute in sir dansatorii irlandezi.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )