Libnet.ro
UNICEF

22:45

Cristiano Ronaldo regaseste golul si Real Madrid se impune in deplasare cu Schalke

Online Sport Online Sport,
Cristiano Ronaldo regaseste golul si Real Madrid se impune in deplasare cu Schalke

Fara gol marcat in ultimele trei meciuri, Cristiano Ronaldo s-a eliberat de stres pe Auf Schalke din Gelsenkirchen, unde Real Madrid a facut un pas urias spre sferturile de finala ale Champions League. continuă pe Online Sport

Real Madrid, aproape calificata in sferturile Ligii Campionilor. Basel si Porto au terminat nedecis, 1 - 1

Real Madrid este prima echipa virtual calificata in sferturile Ligii Campionilor, dupa victoria din deplasarea de la Gelsenkirchen, scor 2 - 0 cu Schalke. Golurile madrilenilor au fost semnate de Cristiano Ronaldo, mi.

Real Madrid isi pastreaza primul loc in Primera Division

Chiar daca Cristiano Ronaldo n-a marcat nici de aceasta data, Real Madrid a avut forta de a invinge Deportivo La Coruna, cu 2-0, intr-o partida din etapa a 23-a din prima liga spaniola.

LIVE Champions League, optimi: Schalke-Real Madrid si Basel-Porto (21:45)

Optimile de finala ale Champions League continua, miercuri, cu alte doua partide interesante:Schalke-Real Madrid si Basel-Porto 21:45). Amanunte in timp real de la cele doua meciuri in aceasta pagina.

Liga Campionilor: Schalke trimite in poarta un pusti de 19 ani, la meciul cu Real Madrid

FC Schalke va trimite pe teren, la meciul cu Real Madrid, de marti, din prima mansa a optimilor Ligii Campionilor, un portar in varsta de doar 19 ani. Timon Wellenreuther ii va lua locul titularului Ralf Fahrmann, care s-a accidentat.

VIDEO Real Madrid - Deportivo La Coruna 2-0/ Gol superb al lui Isco

Real Madrid a castigat partida cu Deportivo La Coruna Primera Division, etapa XXIII), scor 2-0, rezultat in urma caruia s-a distantat la patru puncte de FC Barcelona un meci mai putin disputat). Au marcat Isco 27') si Benzema 73').

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )