Libnet.ro
UNICEF

15:00

Criza de citostatice la Spitalul Universitar din Bucuresti

Antena3 Antena3,
Criza de citostatice la Spitalul Universitar din Bucuresti

Citostaticele, medicamentele esentiale pentru pacientii bolnavi de cancer nu mai exista in farmacia Spitalul Universitar din Bucuresti. Reprezentantii unitatii medicale spun ca este o sincopa in. continuă pe Antena3

Poluarea fonica din Bucuresti duce la boli grave. Ce spun specialistii

Poluarea fonica din Bucuresti si in marele orase duce la boli foarte grave. Specialistii lanseaza un semnal de alarma fara precedent. Sunt peste 200 de zone in Bucuresti in care decibelii.

Povestea Maria si Constance, cele mai cunoscute cofetarii din Bucuresti: Afacerea a inceput dintr-o necesitate

Gustul prajiturilor cofetariei Maria este cunoscut multor persoane, insa povestea din spatele unuia dintre cele mai populare branduri din acest domeniu nu a fost spusa prea des. Totul a inceput cand Maria Constantin, cofetar de meserie, a preluat, prin.

Numarul magic al cartelului galben din Bucuresti: 1,39. Taximetristii din Capitala, prizonierii unor afaceristi care omoara libera concurenta |SERIAL EXCLUSIV ROMANIA LIBERA

Munca la negru si evaziunea fiscala pe scara larga in taximetrie sunt posibile in Bucuresti si pentru ca activitatea este puternic cartelizata. Proprietarii celor mai mari firme de taxi se inteleg pe tarife si, astfel, ucid libera concurenta.

CARTELUL GALBEN: Mafia taximetriei din Bucuresti produce statului un prejudiciu de peste 500 milioane lei anual |SERIAL EXCLUSIV ROMANIA LIBERA

In Bucuresti, evaziunea si munca la negru din taximetrie aduc statului un prejudiciu anual de peste 500 milioane lei. Mafia galbena este protejata la cel mai inalt nivel de politicieni, politisti, angajati din Primaria Capitalei, Fisc si Inspectoratul Teritorial de Munca.

Proiect al Primariei Capitalei: Elevii de liceu din Bucuresti ar putea sa urmeze cursuri despre Uniunea Europeana

Elevii din clasele a XI-a si a XII-a din Capitala ar putea invata, timp de patru saptamani, notiuni despre Uniunea Europeana, printr-un program de studiu intitulat EU in licEU, pe care municipalitatea vrea sa il implementeze in urmatorii doi ani scolari, potrivit unui proiect de hotarare aflat pe ordinea de zi a urmatoarei sedintei a Consiliului General al Municipiului Bucuresti CGMB), informeaza News. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )