Libnet.ro
UNICEF

06:16

Criza din Ucraina: Premierul Mikola Azarov a demisionat. Vitali Kliciko: Demisia este un pas catre victorie/ Parlamentul a abrogat legile anti-manifestatii

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Premierul Mikola Azarov a demisionat. Vitali Kliciko: Demisia este un pas catre victorie/ Parlamentul a abrogat legile anti-manifestatii

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat marti, anunta AFP. Potrivit constitutiei ucrainene, demisia premierului inseamna demisia intregului guvern. Liderul opozitiei ucrainene Arseni Iateniuk a respins in mod oficial, luni seara, propunerea presedintelui Viktor Ianukovici de a conduce Guvernul, a anuntat presedintia uraineana, citata de agentia UNIAN. Fostul campion mondial la box Vitali Kliciko, lider al opozitiei, a declarat ca demisia lui Azarov este un pas catre victorie. UPDATE In sedinta extraordinara de marti, Parlamentul a abrogat cele trei legi severe anti-proteste, care au condus la o radicalizare a miscarii de contestare pro-europeana. Rezultatul votului a fost primit cu aplauze. continuă pe Hotnews

Criza din Ucraina: Premierul Mikola Azarov a demisionat

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat marti, anunta AFP. Potrivit constitutiei ucrainene, demisia premierului inseamna demisia intregului guvern.

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat astazi, pe fondul unei grave crize, relateaza AFP.

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat marti, pe fondul unei grave crize, scrie BBC News. Demisia acestuia vine in contextul in care Parlamentul urmeaza sa voteze o noua lege impotriva protestelor. Stire.

Marea Britanie: Situatia din Ucraina nu este o infruntare Est-Vest

Criza din Ucraina nu trebuie sa fie inteleasa ca o infruntare intre Est si Vest, a apreciat duminica ministrul britanic de Externe William Hague, indemnand Guvernul ucrainean la moderatie si sa abroge.

Premierul ucrainean a demisionat.

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat marti, pe fondul unei grave crize, transmite Kyivpost. com, cutand serviciul de presa al Executivului. Azarov a condus cabinetul de la Kiev din 2010, an cand Yanukovici a devenit presedinte. Pentru a crea noi oportunitati in ceea ce priveste compromisul socio-politic, astfel incat sa se ajunga pe cale pasnica la o intelegere, am decis sa ii cer presedintelui sa imi accepte demisia din functia de premier, a declarat Azarov. Declaratia a aparut .

Premierul ucrainean a demisionat

Premierul ucrainean Mikola Azarov a demisionat marti, pe fondul unei grave crize, transmite AFP. Demisia acestuia vine dupa ce presedintele Viktor Ianukovici a oferit postul sau opozitiei intr-o incercare de a.

Premierul Ucrainei, Mikola Azarov, si-a prezentat demisia

Premierul ucrainean Mikola Azarov a anuntat marti ca si-a prezentat demisia, intr-un comunicat postat pe site-ul Guvernului, in momentul in care incepea o sedinta extraordinara a Parlamentului asupra crizei din tara, relateaza AFP, citata de Mediafax .

OSCE vrea sa fie mediator intre puterea si opozitia din Ucraina.

Organizatia pentru Securitate si Cooperare OSCE) in Europa s-a oferit sa medieze un dialog intre puterea si opozitia din Ucraina, relateaza Mediafax. In calitate de presedinte al OSCE, am avut o intalnire cu premierul ucrainean Mikola Azarov vineri, la Davos. I-am transmis disponibilitatea noastra si o serie de propuneri concrete prin care putem actiona pentru a creste sansele unui dialog si a reduce riscul violentelor, a declarat presedintele Elventiei, Didier Burkhalter, care asigura .

Intesa Sanpaolo isi vinde subsidiara din Ucraina

Intesa Sanpaolo SpA, a doua mare banca din Italia, isi vinde subsidiara din Ucraina, Pravex-Bank, pe 74 de milioane de euro, catre CentraGas Holding GmbH.

Cazul Magnitski, situatia din Ucraina si circumcizia copiilor

Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei APCE) se va intruni, intre 27 si 31 ianuarie, pentru a discuta subiecte precum: integrarea imigrantilor din Europa, impactul Internetului asupra politicii, cazul Magnitski din Rusia, dar si, foarte probabil, situatia din Ucraina, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )