Libnet.ro
UNICEF

22:30

Criza din Ucraina: Voluntari se inarmeaza pentru a lupta impotriva separatistilor si rusilor

Hotnews Hotnews,
 Criza din Ucraina: Voluntari se inarmeaza pentru a lupta impotriva separatistilor si rusilor

Decisi sa actioneze in caz de invadare a regiunii de catre fortele rusesti, circa 100 de voluntari ucraineni au constituit o brigada in Donbas est) - centru important pentru extractia carbunelui si industria siderurgica a Ucrainei - in scopul de a lupta impotriva separatistilor prorusi, ca urmare a unui apel pe Facebook. continuă pe Hotnews

Ucraina: Mai multi voluntari se inarmeaza pentru a lupta impotriva rusilor si a separatistilor

Aproximativ 100 de voluntari ucraineni au constituit o brigada in Donbas in scopul de a lupta impotriva separatistilor prorusi, ca urmare a unui apel pe Facebook, relateaza AFP. Soferi de taxi, oameni de afaceri.

Criza din Ucraina: Ce orase din estul tarii se afla sub controlul partial al rebelilor pro-rusi

In total, 13 orase din estul Ucrainei, majoritatea in regiunea Donetsk, se afla in prezent sub controlul rebelilor separatisti pro-rusi, care refuza sa recunoasca puterea centrala de la Kiev, relateaza AFP, care prezinta o lista cu localitatile in care insurgentii ocupa cladiri publice, transmite Mediafax.

Angela Merkel i-a transmis lui Vladimir Putin marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina. Germania nu exclude noi sanctiuni impotriva Rusiei

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat marea sa ingrijorare legata de situatia din Ucraina, in cadrul unei convorbiri telefonice cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat vineri purtatorul de cuvant al guvernului de la Berlin, Steffen Seibert, citat de AFP.

Tineri voluntari se inarmeaza in Ucraina, pentru a lupta impotriva rusilor

Decisi sa actioneze in caz de invadare a regiunii de catre fortele rusesti, circa 100 de voluntari ucraineni au constituit o brigada in Donbas est) - centru important pentru extractia carbunelui si.

Propaganda rusa joaca acum cartea Cernobil: Criza din Ucraina poate afecta scutul antiradiatii

Presa rusa aservita Moscovei a publicat ieri mai multe articole despre Cernobil. Unele anuntau ca nivelul de radiatii ramane la cote periculoase, altele veneau in completare pentru a arata ca situatia tulbure din Ucraina, unde o miscare separatista alimentata de Rusia ameninta sa rupa estul tarii, pune in pericol finalizarea in siguranta a scutului antiradioctiv care se construiste.

Reuniune extraordinara a OSCE pe tema situatiei din Ucraina

Consiliul permanent al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE) se va reuni, luni, la Viena, intr-o sesiune extraordinara consacrata conflictului din Ucraina. Sapte observatori ai OSCE sunt.

Ministrul german de Externe: Reprezentanti ai SUA, UE si Rusia ar trebui sa efectueze o vizita comuna la nivel inalt in zonele tensionate din Ucraina

Reprezentanti ai Statele Unite, Uniunii Europene si Rusiei ar trebui sa desfasoare o vizita comuna la nivel inalt in zonele fierbinti din Ucraina pentru a discuta cu oficiali locali situatia politica dupa.

SUA si UE suplimenteaza listele cu sanctiuni, in contextul crizei din Ucraina

Uniunea Europeana va inscrie inca 15 nume ale unor reprezentanti rusi si ucraineni prorusi pe lista cu persoane sanctionate in cadrul crizei din Ucraina, au anuntat luni surse diplomatice, informeaza.

Angela Merkel va discuta cu Barack Obama la Washington situatia din Ucraina

Cancelarul german Angela Merkel se va afla intr-o vizita de lucru la Washington in 1 si 2 mai. in cadrul vizitei, va avea discutii cu presedintele american Barack Obama, in special pe tema crizei din Ucraina, t.

Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare privind situatia din Ucraina intr-o discutie telefonica cu Vladimir Putin

Cancelarul german Angela Merkel si-a exprimat profunda ingrijorare in legatura cu situatia din Ucraina, intr-o discutie la telefon cu presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat purtatorul de cuvant al.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )