Libnet.ro
UNICEF

09:45

Criza politica, vazuta de Becali: Grindeanu a pus stop tiraniei lui Dragnea. Motiunea nu trece

Antena3 Antena3,
Criza politica, vazuta de Becali: Grindeanu a pus stop tiraniei lui Dragnea. Motiunea nu trece

George Becali este de parere ca motiunea lui Liviu Dragnea impotriva Guvernului Grindeanu nu va trece si spune ca il admira si il prefera pe premier mai mult decat pe presedintele. continuă pe Antena3

FOTO + VIDEO. in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau luxemburghez, la Palatul Victoria: Sunt la munca. Situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare. Xaver Bettel: Crize politice exista in toate tarile. Import

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe premierul Luxemburgului, Xavier Bettel, cu onoruri militare, la Palatul Victoria. El a declarat ca nu este singur si ca situatia politica va fi rezolvata saptamana viitoare.

VIDEO. in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu l-a primit pe omologul sau luxemburghez, la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

in plina criza politica, premierul Sorin Grindeanu anunta ce activitati va desfasura vineri. Cu cine se va intalni, la Palatul Victoria, seful Executivului

Premierul Sorin Grindeanu, ramas fara membri ai Cabinetului in urma demisiei in bloc de miercuri seara, a publicat, pe site-ul Guvernului, programul sau pentru ziua de vineri.

Dan Negru a gasit solutia pentru criza politica. Propunere pentru Grindeanu si Dragnea

Vedeta Antenei 1 vine cu o propunere pentru premierul Sorin Grindeanu si pentru presedintele PSD, Liviu Dragnea, in razboiul pentru guvernare. Bre, Sorine, nea Liviule, lasati-le dracu' pe toate.

Sorin Grindeanu, intalnire cu premierul Luxemburgului in plina criza politica

Romania e in plina criza politica, dar Sorin Grindeanu azi isi continua programul public. Sorin Grindeanu l-a primit, vineri, pe primul ministru Marelui Ducat de Luxemburg, Xavier Bettel. Vom.

Sfaturile lui Basescu pentru Grindeanu: Sa-si formeze un Guvern si sa-l prezinte presedintelui. Daca nu, risca sa transforme totul intr-o criza politica

Fostul presedintel Traian Basescu il invata pe Sorin Grindeanu cum sa actioneze in momentul de fata, plecand de la premisa ca nu s-a speritat de Valcov si Dragnea. Astfel, premierul este obligat sa-si faca un nou Guvern, pe care sa-l prezinte presedintelui Iohannis in zilele urmatoare, daca nu, mai bine sa demisioneze, pentru a nu transforma criza din PSD intr-o criza politica a Romaniei.

Reactii in presa internationala despre criza politica din Romania:Sfidarea lui Grindeanu, departe de omul de acum cinci luni

Presa internationala scrie pe larg despre criza guvernamentala din Romania provocata de PSD, dupa ce miercuri a retras sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei.

Astept sa fie rezolvata aceasta problema. Klaus Iohannis, prima reactie privind criza politica din guvern

Presedintele Klaus Iohannis a avut primul comentariu direct privind criza politica din PSD ca urmare a conflictului dintre Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu. Institutional, astept sa fie rezolvata.

PNL, prima reactie in criza politica. Raluca Turcan: Dragnea foloseste in continuare toate parghiile de presiune si chiar santaj asupra lui Grindeanu

Partidul National Liberal a avut prima reactie in ceea ce priveste criza politica. Raluca Turcan a vorbit despre demisiile din Guvern si despre motiunea de cenzura care l-ar da jos pe Sorin.

Ce scrie presa internationala despre criza politica din Romania

Presa internationala scrie ca social-democratii din Romania i-au retras miercuri sprijinul politic premierului Sorin Grindeanu, care a refuzat sa demisioneze, riscand astfel sa provoace o noua criza politica la patru luni dupa manifestatii fara precedent impotriva coruptiei, informeaza News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )