Libnet.ro
UNICEF

23:00

Croatia NU mai poate primi imigranti

România Liberă România Liberă,
Croatia NU mai poate primi imigranti

Ministrul de Interne croat, Rank Ostojic, a declarat ca Croatia nu mai poate primi imigranti, pe fondul cresterii masive a numarului de migranti care, in incercarea de a ajunge in vestul Europei, intra pe teritoriul croat dupa ce Ungaria si-a inchis granita cu Serbia. continuă pe România Liberă

Croatia a anuntat ca nu mai poate primi imigranti

Croatia nu mai poate primi imigranti, a anuntat joi ministrul de Interne croat, pe fondul cresterii masive a numarului de migranti care, in incercarea de a ajunge in vestul Europei, intra pe teritoriul croat.

Gardul de la granita cu Romania va fi construit pe o lungime de 70 de km

ACTUALIZARE 17:32 Dusa: Nu e normal gardul de sarma ghimpata intre doua state ale UE Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, a declarat astazi, in Poligonul Varsatura din judetul Braila, ca nu este normal sa existe garduri de sarma ghimpata intre doua state ale Uniunii Europene si NATO, care au si un batalion comun de mentinere a pacii, transmit surse din presa. *ACTUALIZARE 16:40 Croatia nu mai poate primi imigranti, a anuntat ministrul de interne * ACTUALIZARE 15:15 Iohannis: Daca UE ne impune mai multi refugiati este posibil sa folosim fonduri europene * ACTUALIZARE 14:34 Guvern: Pozitia Romaniei cu privire la tratamentul aplicat imigrantilor in Ungaria, in acord cu pozitiile exprimate de statele UE * ACTUALIZARE 14:00 Comisarul european pentru migratie: Gardurile si violentele nu rezolva criza refugiatilor * Croatia: Pana la 5. 000 de imigranti incearca sa urce in trenurile spre Zagreb * ACTUALIZARE 12:00 Parlamentul European a aprobat redistribuirea a 120. 000 de migranti.

Angela Merkel, tinta criticilor dupa ce a decis inchiderea provizorie a frontierelor: Basmul s-a terminat. Berlinul spunea ca poate primi 800.000 de refugiati, iar acum cancelarul si-a schimbat politica spectaculos

Politica Angelei Merkel in privinta imigrantilor i-a adus acesteia nenumarate critici. Dupa ce initial a sustinut ca acestia trebuie primiti si integrati in Europa, cancelarul, vazand ca nu mai face.

Cristoiu: Ponta l-a luat in vizor pe premierul Ungariei pentru a dovedi ca mai poate deschide gura, fara sa se trezeasca cu un dos de palma. Ramanerea lui Victor Ponta in functia de premier e un atentat la siguranta nationala!

Relatiile romano-ungare trec in aceste zile printr-unul dintre cele mai tensionate momente din ultimii 25 de ani. Tensiuni au mai existat, ele avand drept radacina actiunile iredentiste ale guvernului de la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )