Libnet.ro
UNICEF

13:45

Crucea Caraiman, in Cartea Recordurilor: Este cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan

Hotnews Hotnews,
 Crucea Caraiman, in Cartea Recordurilor: Este cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan

Crucea Caraiman, un monument istoric construit intre anii 1926 si 1928 si situat pe Varful Caraiman, a fost desemnata cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan, potrivit site-ului Guinness World Record, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Record Guinness: Crucea Caraiman, cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan.

Crucea Caraiman, un monument istoric construit intre anii 1926 si 1928 si situat pe Varful Caraiman, a fost desemnata cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan, potrivit site-ului Guinness World Record, informeaza Mediafax. Crucea comemorativa a eroilor romani din Primul Razboi Mondial, situata pe Varful Caraiman din Muntii Bucegi, este un monument istoric clasat in grupa A de valoare nationala si universala), potrivit Listei Monumentelor Istorice alcatuite de Ministerul .

Record Guinness: Crucea Caraiman, cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan

Crucea Caraiman, un monument istoric construit intre anii 1926 si 1928 si situat pe Varful Caraiman, a fost desemnata cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan, potrivit site-ului Guinness World Record, citat de Mediafax .

Guinness World Record: Crucea Caraiman, cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan

Crucea Caraiman, un monument istoric construit intre anii 1926 si 1928 si situat pe Varful Caraiman, a fost desemnata cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan, potrivit Guinness World .

Guinness World Record:Crucea de pe Caraiman, cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan. De ce este aceasta un monument misterios?

Crucea Caraiman, un monument istoric construit intre anii 1926 si 1928 si situat pe Varful Caraiman, a fost desemnata cea mai inalta cruce din lume amplasata pe un varf montan, potrivit site-ului Guinness World Record.

Povestea care a incalzit inimile americanilor in cea mai grea iarna

Statele Unite ale Americii se confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 20 de ani, dar exista si vesti bune prin tot viscolul si toate problemele. O familie si-a gasit fiul dupa ce a vazut poza acestuia intr-un ziar langa un articol despre aceasta iarna.

Povestea care a incalzit inimile americanilor in cea mai grea iarna: tanar gasit de familie dupa o poza aparuta in ziar

Statele Unite ale Americii se confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 20 de ani, dar exista si vesti bune prin tot viscolul si toate problemele. O familie si-a gasit fiul dupa ce a vazut poza acestuia intr-un ziar langa un articol despre aceasta iarna.

Cea mai urata femeie din lume redefineste frumusetea!

Considerata de rataciosi drept cea mai urata femeie din lume, Lizzie Velasquez sufera de o maladie rara care o impedica sa creasca in greutate. La 25 de ani, Lizzie cantareste doar 28 de kilograme, iar in ciuda modului in care arata a reusit sa devina un speaker motivational de succes, aceasta redefinind notiunea de frumusete ca fiind un lucru care vine din interior.

Cea mai mare licitatie de grau a Egiptului din 2010

Trei dintre comerciantii internationali de cereale, prezenti pe piata locala, au vandut, la finalul saptamanii trecute, inca 180. 000 de tone de grau romanesc Egiptului, care a organizat cea mai mare licitatie din ultimii trei ani.

Pretul locuintelor din Marea Britanie, la un nou maxim: cea mai mare crestere din ultimii 8 ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat anul trecut o crestere de 8,4%, cea mai mare dupa 2006, sustinute de intensificarea peste asteptarile analistilor a operatiunilor de creditare a achizitiilor imobiliare, relateaza Bloomberg,.

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007. Vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )