Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cea mai mare licitatie de grau a Egiptului din 2010

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cea mai mare licitatie de grau a Egiptului din 2010

Trei dintre comerciantii internationali de cereale, prezenti pe piata locala, au vandut, la finalul saptamanii trecute, inca 180. 000 de tone de grau romanesc Egiptului, care a organizat cea mai mare licitatie din ultimii trei ani. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul locuintelor din Marea Britanie, la un nou maxim: cea mai mare crestere din ultimii 8 ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat anul trecut o crestere de 8,4%, cea mai mare dupa 2006, sustinute de intensificarea peste asteptarile analistilor a operatiunilor de creditare a achizitiilor imobiliare, relateaza Bloomberg,.

Averile bogatilor au crescut cu 524 de miliarde de dolari in 2013: Cea mai mare crestere, inregistrata de Bill Gates

Anul 2013 a fost unul profitabil pentru cei mai bogati 300 de oameni din lume, acestia castigand 534 de miliarde de dolari doar in anul care a trecut. Cea mai mare crestere a fost inregistrata de Bill Gates,.

Cea mai mare cotatie a euro din ultimele sase luni

Pentru prima data in ultimele sase luni, cursul de schimb a urcat peste 4,49 lei/euro in prima ora a sedintei interbancare, informeaza Mediafax. La inceputul sedintei de luni, euro a fost cotat la 4,4915.

Dacia are cea mai mare viteza la vanzari si este in topul producatorilor in Franta

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 autovehicule, cu o cota de peste 5% din piata. Marca romaneasca a intrat, astfel, in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault, potrivit Mediafax .

Dacia, locul 5 pe piata autoturismelor, anul trecut, in Franta, cu cea mai buna crestere a vanzarilor

Vanzarile de autoturisme marca Dacia au avut cea mai mare crestere in Franta, in 2013, cu 11%, avand o cota de pe peste 5% pe piata. De altfel, marca romaneascaDacia a intrat in top 5 producatori,.

Averile bogatilor au crescut cu 524 de miliarde de dolari in 2013: Ce mai mare crestere, inregistrata de Bill Gates

Anul 2013 a fost unul profitabil pentru cei mai bogati 300 de oameni din lume, acestia castigand 534 de miliarde de dolari doar in anul care a trecut. Cea mai mare crestere a fost inregistrata de Bill Gates,.

Vodafone ar putea deveni cel mai mare operator de telefonie mobila din India

Grupul britanic de telefonie Vodafone a demarat discutiile cu grupul Tata Group pentru a prelua un pachet de control la compania indiana de telefonie Tata Teleservices si a deveni cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata din India, informeaza cotidianul Economic Times.

Victor Ponta: Am incheiat anul cu un deficit de 2,5% din PIB si crestere economica mai mare

Romania a incheiat anul 2013 cu un deficit bugetar de 2,5% din PIB si o crestere economica mai mare decat cea prognozata, a anuntat, luni seara, premierul Victor Ponta. Am incheiat acest an - acum lucrurile.

Bursele europene, in cea mai importanta crestere din 2009

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au inregistrat, in 2013, cel mai mare castig anual din 2009, investitorii considerand ca tensiunile generate de criza datoriilor din regiune s-au atenuat.

Productia de petrol a Rusiei a atins cea mai ridicata valoare de dupa destramarea URSS

Rusia si-a pastrat titlul de cel mai mare producator mondial de petrol in 2013, cand productia sa a atins cea mai ridicata valoare de dupa destramarea URSS, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )