Libnet.ro
UNICEF

15:16

Cea mai urata femeie din lume redefineste frumusetea!

ADPM ADPM,
Cea mai urata femeie din lume redefineste frumusetea!

Considerata de rataciosi drept cea mai urata femeie din lume, Lizzie Velasquez sufera de o maladie rara care o impedica sa creasca in greutate. La 25 de ani, Lizzie cantareste doar 28 de kilograme, iar in ciuda modului in care arata a reusit sa devina un speaker motivational de succes, aceasta redefinind notiunea de frumusete ca fiind un lucru care vine din interior. continuă pe ADPM

Leul a avut cea mai buna evolutie din regiune in raport cu euro

Leul a inregistrat, in 2013, cea mai redusa depreciere in raport cu euro, dintre monedele din Uniunea Europeana UE), moneda nationala marcand la sfarsitul lui decembrie o scadere de cca 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul anului trecut, arata o analiza a Noble Securities.

CHESTIONAR Mihaela Radulescu: Fiul meu imi spune ca sunt cea mai buna mama din lume si nu mai poate veni nimeni cu nimic mai ametitor

Mihaela e una dintre cele mai misto persoane pe care le cunosc si cu care am lucrat vreodata. Ne-am revazut spre sfarsitul anului trecut, la prezentarea ultramaratonului Wings for Life, si mi-a spus ca primise chestionarul, dar n-apucase sa raspunda.

Bursele europene, in cea mai importanta crestere din 2009

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au inregistrat, in 2013, cel mai mare castig anual din 2009, investitorii considerand ca tensiunile generate de criza datoriilor din regiune s-au atenuat.

Pretul locuintelor din Marea Britanie, la un nou maxim: cea mai mare crestere din ultimii 8 ani

Preturile locuintelor din Marea Britanie au inregistrat anul trecut o crestere de 8,4%, cea mai mare dupa 2006, sustinute de intensificarea peste asteptarile analistilor a operatiunilor de creditare a achizitiilor imobiliare, relateaza Bloomberg,.

Francezii si britanicii se lupta cu cea mai grea furtuna din ultimii 20 de ani

Autoritatile britanice au emis 300 de alerte de inundatii in toata tara, unde ploile torentiale vor fi insotite de vant foarte puternic. in nord-vestul Frantei, inundatiile fac ravagii, in timp ce belgienii.

Povestea care a incalzit inimile americanilor in cea mai grea iarna

Statele Unite ale Americii se confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 20 de ani, dar exista si vesti bune prin tot viscolul si toate problemele. O familie si-a gasit fiul dupa ce a vazut poza acestuia intr-un ziar langa un articol despre aceasta iarna.

Povestea care a incalzit inimile americanilor in cea mai grea iarna: tanar gasit de familie dupa o poza aparuta in ziar

Statele Unite ale Americii se confrunta cu cea mai grea iarna din ultimii 20 de ani, dar exista si vesti bune prin tot viscolul si toate problemele. O familie si-a gasit fiul dupa ce a vazut poza acestuia intr-un ziar langa un articol despre aceasta iarna.

Cea mai mare licitatie de grau a Egiptului din 2010

Trei dintre comerciantii internationali de cereale, prezenti pe piata locala, au vandut, la finalul saptamanii trecute, inca 180. 000 de tone de grau romanesc Egiptului, care a organizat cea mai mare licitatie din ultimii trei ani.

Averile bogatilor au crescut cu 524 de miliarde de dolari in 2013: Cea mai mare crestere, inregistrata de Bill Gates

Anul 2013 a fost unul profitabil pentru cei mai bogati 300 de oameni din lume, acestia castigand 534 de miliarde de dolari doar in anul care a trecut. Cea mai mare crestere a fost inregistrata de Bill Gates,.

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007. Vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3139 seconds )