Libnet.ro
UNICEF

16:16

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007

B1 B1,
Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007. Vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar. continuă pe B1

Piata auto din SUA a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007.

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007, in conditiile in care vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar livrarile de automobile Cadillac ale General Motors au urcat cu 48%, potrivit Mediafax. Conditiile meteo nefavorabile de pe Coasta de Est si din regiunea Midwest au incetinit vanzarile GM din decembrie, iar cota de piata a grupului s-a mentinut constanta anul trecut.

Piata auto americana iese din criza cu piciorul pe acceleratie: cel mai bun an dupa 2007

Piata auto din Statele Unite a avut anul trecut cea mai buna evolutie dupa 2007, in conditiile in care vanzarile modelului Fusion al Ford au atins un nivel record, Chrysler Group a raportat a 45-a crestere a vanzarilor lunare, iar livrarile de.

Renault: Dacia, locul 5 anul trecut pe piata franceza, cu cea mai buna crestere a vanzarilor

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 autovehicule, cu o cota de peste 5% din piata, marca romaneasca intrand in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault, citat de.

Dacia a ajuns anul trecut pe locul 5 pe piata franceza, cu cea mai buna crestere a vanzarilor

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 de autovehicule, cu o cota de peste 5% din piata, marca romaneasca intrand in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault.

Vanzarile Dacia in Germania au incheiat anul trecut in crestere, cu un avans puternic in decembrie

Inmatricularile de autoturisme Dacia noi in Germania au crescut cu 1,2% anul trecut, la 45. 498 unitati, pe o piata in scadere, dupa ce au inregistrat in luna decembrie un avans de 16,3%, la 3. 612 masini.

Renault: Dacia, locul 5 anul trecut pe piata franceza

Vanzarile Dacia au crescut anul trecut in Franta cu 11%, la 93. 800 autovehicule, marca romaneasca intrand in top 5 producatori, a anuntat grupul Renault, potrivit surselor de presa.

Ucraina, in pragul unei REVOLUTII. Zeci de mii de protestatari au manifestat in Piata Independentei din Kiev

Zeci de mii de sustinatori ai opozitiei ucrainene s-au adunat duminica in Piata Independentei din Kiev, cu toate ca liderii celor trei partide de opozitie din Ucraina declarasera initial ca nu vor desfasura.

Ucraina: Zeci de mii de protestatari in Piata Independentei din Kiev

Zeci de mii de sustinatori ai opozitiei ucrainene s-au adunat duminica in Piata Independentei din Kiev, cu toate ca liderii celor trei partide de opozitie din Ucraina declarasera initial ca nu vor desfasura nicio actiune inainte de Craciun, care se sarbatoreste in Ucraina la fel ca in Rusia pe stil vechi la 7 ianuarie.

Dacia, locul 5 pe piata autoturismelor, anul trecut, in Franta, cu cea mai buna crestere a vanzarilor

Vanzarile de autoturisme marca Dacia au avut cea mai mare crestere in Franta, in 2013, cu 11%, avand o cota de pe peste 5% pe piata. De altfel, marca romaneascaDacia a intrat in top 5 producatori,.

Leul, moneda cu cea mai buna evolutie din UE in 2013

Leul a inregistrat anul trecut cea mai redusa depreciere in raport cu euro dintre monedele din UE, dupa ce la la sfarsitul lui decembrie a inregistrat o scadere de 0,5% comparativ cu valoarea sa de la inceputul lui 2013, arata un raport al firmei de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )