Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cruciulitele de pe parbriz vor fi INTERZISE. Care este motivul

România Liberă România Liberă,
Cruciulitele de pe parbriz vor fi INTERZISE. Care este motivul

Parlamentarii vor interzicerea atasarii cruciulitelor pe parbriz si a sistemelor de lumini suplimentare pentru tiruri . continuă pe România Liberă

Zi scurta pentru parlamentari pe 14 septembrie. Care este motivul

Deputatii vor avea luni, 14 septembrie, doar activitati in circumscriptiile electorale, pentru ca alesii sa poata participa la festivitatile de deschidere a noului an scolar.

Rockerul Bon Jovi, INTERZIS in China. Care este motivul

Trupa rock Bon Jovi a fost interzisa in China. Concertele pe care formatia urma sa le sustina saptamana viitoare in Shanghai si Beijing au fost anulate.

R. Moldova SUSPENDA relatiile cu atasatul militar al Rusiei la Chisinau. Care este motivul

Relatiile diplomatice ale Republicii Moldova cu atasatul militar al Rusiei la Chisinau au fost suspendate, dupa ce acesta a participat la o parada militara prin care Tiraspolul a marcat 25 de ani de independenta, a anuntat marti ministrul moldovean al Apararii Anatol Salaru.

Traficul feroviar Caransebes-Timisoara, BLOCAT. Care este motivul

Traficul feroviar intre Caransebes si Timisoara este blocat dupa ce trei vagoane ale unui tren de marfa, incarcate cu motorina, au deraiat, duminica seara.

US OPEN. Halep s-a retras de la dublu mixt. Care este motivul

Simona Halep s-a retras de la proba de dublu mixt, unde trebuia sa evolueze alaturi de Horia Tecau, dupa ce s-a calificat, luni, in sferturile de finala la US Open, relateaza Mediafax.

Ministrul ungar al Apararii a DEMISIONAT. Care este motivul

Ministrul ungar al Apararii, Csaba Hende, a demisonat, luni, dupa o reuniune a Cabinetului de securitate nationala pe tema situatiei imigratiei.

EXCLUSIV Cine a castigat si care este pretul obtinut de autoritatile romane in negocierile pentru cele mai scumpe medicamente din lume, care vindeca hepatita C

Primul medicament care vindeca hepatita C, o boala anterior nevindecabila, a fost aprobat in Uniunea Europeana cu aproape doi ani in urma. Ulterior au aparut alte trei combinatii terapeutice care vindeca aceasta boala, dar care se numara in acelasi timp printre cele mai scumpe medicamente din lume. In Romania, autoritatile au inceput in primavara lui 2015 negocierile pentru a putea achizitiona aceste medicamente la un pret mai scazut decat cel de catalog. In competitie au intrat patru companii si, conform informatiilor HotNews, oferta castigatoare apartine companiei britanice Abbvie. Pretul obtinut de autoritatile romane este insa foarte important, deoarece de el depinde cati din cei aproximativ 16. 000 de romani diagnosticati cu aceasta boala vor fi tratati.

Care este pozitia Inspectoratului Scolar Cluj vizavi de refugiatii care ar urma sa vina in judet

Conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Cluj a declarat, marti, ca in camine nu exista locuri de cazare disponibile pentru imigranti, dar ca in cazul in care se va ajunge ca Romania sa gazduiasca mai multi refugiati decat numarul stabilit se vor cauta solutii.

Robert Negoita, ales presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti: Partidul isi doreste curatarea societatii romanesti de acest cancer, acest putregai care este coruptia (VIDEO)

Primarul Sectorul 3, Robert Negoita, a fost ales, joi, presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, cu unanimitate de voturi, informeaza B1 TV. Robert Negoita mai este si presedinte executiv al PSD Bucuresti si.

Robert Negoita, ales presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti: Ne dorim curatarea societatii romanesti de acest putregai care este coruptia (VIDEO)

Primarul Sectorul 3, Robert Negoita, a fost ales, joi, presedinte al Organizatiei PSD Bucuresti, cu unanimitate de voturi, informeaza B1 TV. Robert Negoita mai este si presedinte executiv al PSD Bucuresti si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )