Libnet.ro
UNICEF

00:07

HANDBAL. CSM Bucuresti, in semifinalele Ligii Campionilor

România Liberă România Liberă,
HANDBAL. CSM Bucuresti, in semifinalele Ligii Campionilor

CSM Bucuresti, campioana Romaniei si detinatoarea Ligii Campionilor, a invins, sambata, echipa Ferencvaros Budapesta cu 27-26 14-15) si s-a calificat astfel, in semifinalele celei mai importante competitii europene la nivel de cluburi. continuă pe România Liberă

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin: Fanii lui Ferencvaros le-au atacat cu monede pe romance la pauza meciului

CSM Bucuresti s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, competitie pe care a castigat-o in sezonul trecut. Campiona Romaniei s-a impus la Budapesta cu in.

Brigada romaneasca in semifinalele Ligii Campionilor la fotbal feminin

UEFA a anuntat oficial ca una dintre semifinalele UEFA Womens Champions League va fi arbitrata de o brigada din Romania.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four pentru al doilea an consecutiv

CSM Bucuresti, campioana en-titre a Europei, s-a calificat, sambata, pentru al doilea an consecutiv in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Dupa ce castigase mansa tur la o diferenta de cinci goluri 30-25), CSM s-a impus si in deplasare, 27-26, contra FTC Budapesta.

LIVE Ferencvaros - CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor (17:45)

CSM Bucuresti se afla la un singur pas de calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor, iar ultimul obstacol se numeste Ferencvaros Budapesta. Campioana Romaniei si a Europei a castigat mansa tur, cu 30-25, si are o sansa buna de a merge mai departe.

LIVE Ferencvaros - CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor

CSM Bucuresti se afla la un singur pas de calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor, iar ultimul obstacol se numeste Ferencvaros Budapesta. Campioana Romaniei si a Europei a castigat mansa tur, cu 30-25, si are o sansa buna de a merge mai departe.

CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor

Campioanele Europei de la CSM Bucuresti si-au respectat blazonul si au invins-o pe Ferencvaros Budapesta, cu 27-26, in mansa retur a sferturilor Ligii Campionilor, dupa ce in turul de la Bucuresti se impusesera la cinci goluri diferenta.

Asa am trait Ferencvaros - CSM Bucuresti in sferturile Ligii Campionilor

Revedeti in aceasta pagina cele mai importante faze ale meciului dintre Ferencvaros si CSM Bucuresti, partida care a contat pentru returul sferturilor din Liga Campionilor.

LIVETEXT Ferencvaros - CSM Bucuresti, ora 17.45. Campioana Romaniei si a Europei joaca pentru a intra din nou in Final Four-ul Ligii Campionilor

Dupa ce s-a impus in meciul tur cu 30-25, CSM Bucuresti joaca azi returul cu Ferencvaros si are o sansa mare de a prinde turneul final al Ligii Campionilor.

Ca-n vremurile bune: Juventus a invins FC Barcelona la scor de neprezentare, in turul sferturilor Ligii Campionilor

Campioana Italiei, Juventus Torino, a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa FC Barcelona, in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

Tigroaice in Sambata Mare. CSM Bucuresti joaca azi, la Budapesta, meciul care o poate duce in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

Campioana Romaniei la handbal feminin are nevoie sa faca un meci bun azi ora 17. 45 - Dolcesport, Digisport) pentru a se califica in Final Four-ul Ligii Campionilor, unde isi poate apara trofeul cucerit anul trecut.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2733 seconds )