Libnet.ro
UNICEF

01:05

CTP, despre deschiderea plajelor: PNL e grabit sa-si refaca imaginea

Antena3 Antena3,
CTP, despre deschiderea plajelor: PNL e grabit sa-si refaca imaginea

Cristian Tudor Popescu sustine ca masurile de relaxare anuntate zilele acestea sunt electorale, PNL incercand astfel sa recupereze din capitalul electoral pierdut. continuă pe Antena3

CTP, despre deschiderea plajelor: Pai ce pupaceala e acolo! PNL e grabit sa-si refaca imaginea

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a facut o paralela intre decizia de a nu le permite elevilor care au temperatura peste 37,3 grade accesul in sala de examen si masurile de relaxare care intra in vigoare de la 1 iunie.

Noi detalii despre deschiderea turismului in Spania: Se va face gradual, iar primii vizitatori vor fi cetatenii UE

Noi detalii despre deschiderea turismului in Spania au fost oferite vineri de catre ministrul spaniol al Afacerilor Externe, Arancha Gonzalez Laya. Aceasta a precizat ca Spania va deschide gradual turismul in.

Noi masuri de relaxare de la 1 si 15 iunie. Ce spune Arafat despre deschiderea mall-urilor

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat a declarat miercuri ca vor urma masuri de relaxare suplimentare in perioada 1-2 iunie, in conditiile in care nu exista o crestere necontrolabila a cazurilor de infectare cu coronavirus. Despre deschiderea mall-urilor, Arafat a spus ca este putin probabil ca de la 1 iunie sa se intample acest lucru si ca decizia se va lua dupa discutii intre specialisti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )