Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cuba pregateste funeraliile lui Fidel Castro. Fostul lider comunist va fi ceremoniat in piata centrala din Havana (FOTO)

B1 B1,
Cuba pregateste funeraliile lui Fidel Castro. Fostul lider comunist va fi ceremoniat in piata centrala din Havana (FOTO)

Cuba pregateste funeraliile lui Fidel Castro, fondatorul regimului actual. Aranjamentele au loc in piata centrala a Havanei, iar la ceremonie sunt asteptati si lideri mondiali. Urna cu cenusa va fi. continuă pe B1

Noua zile de doliu national in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. in Miami, oamenii au sarbatorit vestea pe strazi: Ce reactii au avut liderii mondiali dupa disparitia fostului presedinte cubanez (VIDEO)

Noua zile de doliu in Cuba, dupa moartea lui Fidel Castro. Fostul lider cubanez a incetat din viata la varsta de 90 de ani. Anuntul a fost facut chiar de fratele sau la televiziunea de stat. Cu.

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP.

Barack Obama nu va lua parte la funeraliile lui Fidel Castro

Barack Obama, cel care a initiat apropierea istorica dintre SUA si Cuba, nu va lua parte la ceremonia funerara a fostului presedinte cubanez, Fidel Castro, care s-a stins din viata la 90 de ani, a anuntat Casa Al.

Doliu in Cuba dupa decesul lui Fidel Castro. Ziare scrise cu cerneala neagra, drapele in berna, vanzarea de alcool este suspendata

Guvernul de la Havana a decretat noua zile de doliu national pana duminica viitoare, cand va avea loc ceremonia funerara a lui Fidel Castro, la Santiago de Cuba.

Analiza BBC: Particularitatile comunismului din Caraibe. Ce progrese a facut Cuba sub conducerea lui Fidel Castro

Comunismul de tip caraibian a avut efecte pozitive, in anumite domenii, in Cuba, pe timpul cat tara a fost condusa de Fidel Castro, releva o analiza publicata sambata de BBC.

BBC: Particularitatile comunismului din Caraibe. Ce progrese a facut Cuba sub conducerea lui Fidel Castro

Comunismul de tip caraibian a avut efecte pozitive, in anumite domenii, in Cuba, pe timpul cat tara a fost condusa de Fidel Castro, releva o analiza publicata sambata de BBC.

Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Fidel Castro a murit. Anuntul a fost facut de televiziunea de stat din Cuba. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

Sabin Orcan: 40.000 de oameni au fost executati fara proces in Cuba, in timpul lui Fidel Castro

Intre 30. 000 si 40. 000 de oameni au fost executati fara proces in Cuba, iar 14. 000 de cetateni ai Cubei au murit in expeditiile militare ordonate de Fidel Castro in perioada cat a condus Cuba, a precizat Sabin Orcan.

VIDEO Fidel Castro a murit. El Lider Maximo avea 90 de ani

Anuntul a fost facut la televiziunea de stat din Cuba de catre fratele sau, Raul Castro. Luptator de gherila, om de stat, figura istorica, revolutionarul care a condus Cuba aproape o jumatate de secol s-a stins din viata la 90 de ani.

Rusinos si jenant. Premierul canadian Justin Trudeau, criticat ca l-a numit pe Fidel Castro un lider remarcabil

Prim-ministrul canadian Justin Trudeau, ale carui relatii de familie cu Fidel Castro se intind pe cateva decenii, a deplans sambata moartea fostului conducator cubanez drept pierderea unui lider remarcabil, ceea ce i-a adus premierului o avalansa de critici si comentarii ironice la adresa tonului sau favorabil.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )