Libnet.ro
UNICEF

06:00

Barack Obama nu va lua parte la funeraliile lui Fidel Castro

B1 B1,
Barack Obama nu va lua parte la funeraliile lui Fidel Castro

Barack Obama, cel care a initiat apropierea istorica dintre SUA si Cuba, nu va lua parte la ceremonia funerara a fostului presedinte cubanez, Fidel Castro, care s-a stins din viata la 90 de ani, a anuntat Casa Al. continuă pe B1

Cuba pregateste funeraliile lui Fidel Castro. Fostul lider comunist va fi ceremoniat in piata centrala din Havana (FOTO)

Cuba pregateste funeraliile lui Fidel Castro, fondatorul regimului actual. Aranjamentele au loc in piata centrala a Havanei, iar la ceremonie sunt asteptati si lideri mondiali. Urna cu cenusa va fi.

9 zile de doliu national in Cuba. Funeraliile lui Fidel Castro vor avea loc pe 4 decembrie

In Cuba au fost decretate 9 zile de doliu national dupa moartea parintelui Revolutiei, Fidel Castro, vineri seara, la varsta de 90 de ani. Trupul neinsufletit al lui Fidel Castro urmeaza sa fie incinerat, iar pe data de 4 decembrie sunt programate funeraliile la Santiago de Cuba, in sudul tarii, au anuntat sambata autoritatile cubaneze, citate de AFP.

Fidel Castro a murit. Cum au reactionat liderii americani. Obama: Istoria il va judeca. Trump: Si-a oprimat propriul popor

Presedintele american in exercitiu Barack Obama a declarat sambata, la o zi dupa moartea lui Fidel Castro, ca Statele Unite intind o mana a prieteniei poporului cubanez.

Scurt si la obiect: Reactia iesita din comun a lui Donald Trump dupa anuntul mortii lui Fidel Castro

Donald Trump a avut o prima reactie la anuntul mortii fostului lider cubanez Fidel Castro. Presedintele ales al SUA a scris sambata, pe Twitter, simplu: Fidel Castro este.

Analiza: Dupa Fidel Castro, Cuba incearca reforme cu rezultat incert. Cum va evolua relatia cu SUA

Cuba va trece peste disparitia lui Fidel Castro preocupata de reactualizarea economiei sale socialiste, cu ajutorul unor reforme lansate de actualul presedinte Raul Castro, fratele lui Fidel Castro.

Kim Jong-un, mesaj dupa moartea lui Fidel Castro:Desi tovarasul Castro a murit, nobilele realizari pe care le-a lasat mostenire vor straluci

Liderul nord-coreean Kim Jong-un regreta moartea fostului presedinte cubanez Fidel Castro, pe care il descrie intr-un mesaj de condoleante ca pe liderul suprem al revolutiei cubaneze si adevaratul lider al poporului, transmite agentia oficiala de presa de la Phenian, KCNA, preluata de EFE si Agerpres.

FOTO+VIDEO. A murit Fidel Castro, la 90 de ani. Ultimul lider comunist supravietuitor al Razboiului Rece putea sa declanseze Al Treilea Razboi Mondial, din cauza Crizei rachetelor. Vor fi noua zile de doliu national

A murit Fidel Castro. Trupul liderului cubanez va fi incinerat sambata, a anuntat fratele sau, presedintele Raul Castro. Administratia de la Havana a instituit noua zile de doliu national .

VIDEO. Fidel Castro a fost prietenul lui Ceausescu timp de 17 ani. Cuba a fost prima tara din America Latina vizitata de dictatorul roman

000 de locuitori ai Cubei, avandu-l in frunte pe Fidel Castro, i-au intampinat la Havana, in anul 1973, pe Nicolae si Elena Ceausescu. Binevenido Companero Ceausescu! au scandat cubanezii lui Castro.

Femeile din viata lui Fidel Castro

Inzestrat cu talentul de a sustine discursuri lungi si imbracat intr-o aura de luptator inflacarat, fostul dictator cubanez Fidel Castro a reusit sa seduca si sa tina aproape de el masele, dar si femeile, iar unele dintre ele au cedat efectului Fidel. Istoricii ii atribuie numeroase cuceriri si cel putin sapte copii, insa cel considerat parintele Revolutiei Cubaneze a pastrat o discretie totala asupra vietii sale amoroase.

Trei zile de doliu, in Coreea de Nord, dupa moartea lui Fidel Castro

Coreea de Nord a instituit trei zile de doliu national, incepand de luni, ca omagiu adus parintelui revolutiei cubaneze Fidel Castro, calificat drept prieten apropiat si aliat fidel in lupta impotriva agresorului american.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )