Libnet.ro
UNICEF

15:45

Culita Sterp a dat totul din casa dupa DIVORTUL cu SCANDAL de Carmen de la Salciua: A fost doar o iNSCENARE, ca sa cad eu mai prost!

B1 B1,
Culita Sterp a dat totul din casa dupa DIVORTUL cu SCANDAL de Carmen de la Salciua: A fost doar o iNSCENARE, ca sa cad eu mai prost!

Prezent pentru prima intr-un platou de televiziune dupa despartirea de Carmen de la Salciua, Culita Sterp a povestit cum a fost anul 2018 pentru el, dand si cateva detalii picante din relatia de iubire pe. continuă pe B1

Dosar penal in cazul pacientului mort la Spitalul Judetean din Ploiesti dupa ce a fost scapat de pe targa

Caz incredibil la Spitalul Judetean din Ploiesti. Un barbat operat pe creier pentru extirparea unei tumori a murit la cateva zile dupa ce a cazut in cap de pe o targa. Era transportat intre doua cladiri.

Prima reactie din PSD dupa propunerile premierului la Transporturi si Dezvoltare: Iohannis este obligat sa accepte interimatul

Secretarul general al PSD Codrin Stefanescu a reactionat dupa ce premierul Viorica Dancila a trimis luni la Cotroceni propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare - Rovana Plumb si Eugen.

Ideea care i-a venit unui tanar din Sebes dupa ce a observat ce beau invitatii la nunta sa. Acum are o intreaga afacere si face bani frumosi

Un tanar din Sebes a dezvoltat o afacere dupa propria sa nunta, unde a observat ca invitatii au baut mult sirop de soc adus de el. Ideea afacerii mele, cu sirop de soc, s-a nascut dupa propria mea.

Ucraina: Mai multe zboruri au suferit ntrzieri pe aeroportul din Lvov dupa ce un avion a derapat pe pista

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines a derapat, duminica dimineata, pe pista Aeroportului international Lvov din vestul Ucrainei, insa nimeni nu a fost ranit, dar mai multe zboruri ce trebuiau sa decoleze sau sa aterizeze aici au inregistrat intarzieri semnificative, informeaza postul Euronews, citat de Mediafax.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )