Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dosar penal in cazul pacientului mort la Spitalul Judetean din Ploiesti dupa ce a fost scapat de pe targa

Antena3 Antena3,
Dosar penal in cazul pacientului mort la Spitalul Judetean din Ploiesti dupa ce a fost scapat de pe targa

Caz incredibil la Spitalul Judetean din Ploiesti. Un barbat operat pe creier pentru extirparea unei tumori a murit la cateva zile dupa ce a cazut in cap de pe o targa. Era transportat intre doua cladiri. continuă pe Antena3

Laborator RMN, inaugurat la Spitalul Judetean din Constanta

Noul Laborator de Rezonanta Magnetica Nucleara de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta a fost dat in folosinta luni. Laboratorul este o investitie in valoare totala de peste 800. 000 de euro realizata prin Programul sectorial de reforma - imbunatatirea Calitatii si Eficientei Sistemului Sanitar cu finantare de la BIRD si prin sponsorizari atrase de unitatea medicala.

Un pacient a murit la Spitalul din Ploiesti la doua saptamni dupa ce a fost scapat de pe targa. Politia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Un pacient a murit la doua saptamani dupa ce a fost scapat de pe targa la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, in timp ce era transferat la alta sectie. Politistii din Prahova au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa in acest caz. Barbatul era internat la sectia Neurochirugie, unde a fost operat din cauza unei tumori.

Laborator RMN, inaugurat la Spitalul Judetean Constanta. Investitia depaseste 800.000 de euro

La un an de la semnarea contractului privind dotarea cu un aparat RMN, Spitalul Judetean Constanta a reusit inaugurarea laboratorului.

Ancheta la Spitalul de Urgenta din Ploiesti: Un pacient a murit dupa ce a fost scapat in cap de pe targa

Acuzatii grave la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti. Familia unui pacient acuza ca acesta a murit dupa ce a fost scapat in cap de pe targa. Rudele barbatului au mers la politie, iar autoritatile au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )