Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cum arata casa lui Leonardo DiCaprio din Malibu! E de vanzare!

ADPM ADPM,
Cum arata casa lui Leonardo DiCaprio din Malibu! E de vanzare!

Leonardo DiCaprio isi vinde vila in care a locuit, o mare parte din timp, din 1998 incoace. Iata cum arata casa actorului din Malibu, scoasa recent la vanzare. Valoreaza acum 11 milioane de dolari. continuă pe ADPM

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania

Leonardo DiCaprio sustine salvarea padurilor virgine din Romania intr-un mesaj publicat pe platforma Instagram, unde a inregistrat peste 216. 000 like-uri in mai putin de o zi, se arata intr-un comunicat al Greenpeace Romania.

Leonardo DiCaprio, apel la Guvernul roman

Actorul american Leonardo DiCaprio a publicat joi, pe contul sau de Instagram, o fotografie cu voluntari Greenpeace care aduna gunoaie din padurile din Romania, mentionand ca bazinul raului Arges.

Leonardo DiCaprio atrage atentia Guvernului Romaniei in privinta defrisarilor ilegale din tara

Actorul Leonardo DiCaprio, care este si un sustinator al cauzelor ecologiste si al conservarii mediului, a publicat, vineri, pe contul sau de Instagram un mesaj de sustinere fata de protejarea mediului din Romania, exprimand ca Guvernul ar trebui sa protejeze padurile seculare din tara, potrivit Mediafax.

Leonardo DiCaprio, mesaj despre Romania: Guvernul trebuie sa ia masuri

Actorul Leonardo DiCaprio, cunoscut si pentru activitatea sa din domeniul protectiei mediului, subliniaza importanta protejarii padurilor seculare din Romania. intr-o postare pe Instagram, actorul de Os.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )