Libnet.ro
UNICEF

05:45

Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Antena3 Antena3,
Cum arata cea mai frumoasa plaja din lume. Este un paradis aproape de Romania

Anul acesta cea mai frumoasa plaja din lumea a fost votata Stiniva din Croatia, un loc cu apa cristalina si nisipuri albe, precum si un peisaj care iti taie respiratia. Odata ajuns acolo este usor. continuă pe Antena3

A fost aleasa cea mai frumoasa plaja din Europa unde ne putem relaxa vara aceasta

Organizatia de turism European Best Destinations a anuntat clasamentul celor mai bune plaje europene pentru anul acesta, unul dintre cele mai ravnite trofee in industria turismului. Destinatia care s-a clasat pe primul loc nu este din Grecia, ci.

Simona Halep, a doua cea mai buna jucatoare din lume pe zgura

Cei de la WTA au realizat cu putine zile inaintea turneului de la Roland Garros o ierarhie interesanta a celor mai bune jucatoare din lume pe zgura, suprafata de joc de la Paris.

Cum se prepara cea mai sanatoasa prajitura din lume

Occidentul a ramas uimit, in momentul in care un bucatar japonez a inventat o prajitura care nu doar ca se face in cateva minute, dar este si foarte sanatoasa! Cred ca ar putea.

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, vine in premiera in Portul Constanta

Royal Clipper, una dintre cele mai luxoase nave din lume, va acosta sambata, pentru prima oara, in Portul Constanta, anunta reprezentantii portului pe pagina de Facebook.

Unul dintre cele mai luxoase veliere din lume a ancorat la Constanta. Cum arata aceasta (VIDEO)

Una dintre cele mai luxoase nave cu vele din lume a poposit in portul Constanta, unde zeci de oameni s-au strans pentru a o admira. Royal Clipper a fost lansata la apa in anul 2000, in.

Nuclearelectrica, cea mai mare apreciere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 6,3%, in perioada 9-16 mai 2016, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui principal BET si a indicelui extins BET-XT, raportat la moneda euro.

Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Specialistii Guinness Book prezinta cele mai bizare obiecte vestimentare, stabilite drept recorduri mondiale in materie.

Fosta angajata a Facebook: A fost cea mai toxica experienta din viata mea

Oportunitatea de a lucra la Facebook sau la orice companie-gigant din gama ei suna excelent pentru majoritatea dintre noi. Si poate ca e, dar un fost angajat prezinta si o alta perspectiva asupra acestei experiente, intr-un articol anonim care face inconjurul internetului. Munca la Facebook, chiar si in calitate de contractor, ar fi trebuit sa [].

Au platit pentru sex si au avut parte de cea mai umilitoare experienta din viata lor. Nu se vor mai duce niciodata la prostituate

Un grup de 11 prostituate, brat la brat cu clientii lor, a avut parte de o experienta de pomina, oamenii fiind fortati de politisti sa mearga goi pusca pe strazile orasului Sankt.

Alba Fest cu vedete pop-rock in cea mai mare cetate din Romania: Inna, Willy William, James Arthur si Antonia

In ultimul weekend din luna mai are loc la Alba Iulia evenimentul Alba Fest, una dintre cele mai amri manifestari muzicale din Romania. Participantii vor avea parte de trei zile pline de muzica si distractie. Peste 170. 000 de euro se vor investi in evenimentul care aduce in Cealalta Capitala artisti precum Inna, Willy William, James Arthur, dar si cei mai ascultati muzicieni din Romania, printre care Carlas Dreams si Antonia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )