Libnet.ro
UNICEF

11:00

Lionel Messi, premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului la gala Globe Soccer Awards

România Liberă România Liberă,
Lionel Messi, premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului la gala Globe Soccer Awards

Internationalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, duminica, in cadrul galei Globe Soccer Awards, desfasurata la Dubai. continuă pe România Liberă

Ibrahimovic catre Verratti, desemnat cel mai bun fotbalist strain din Franta: Un premiu care nu valoreaza nimic

Internationalul italian Marco Verratti, desemnat de France Football cel mai bun strain din campionatul francez, a povestit, intr-un interviu pentru Gazzetta dello Sport, citat de Mediafax, ca Zlatan Ibrahimovic, colegul sau de la PSG, i-a transmis sa nu se bucure prea tare, ca premiul primit nu valoareaza nimic.

Lionel Messi, desemnat jucatorul anului 2015 la Globe Soccer Awards

Argentinianul Lionel Messi a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului 2015, duminica, in cadrul galei Globe Soccer Awards, desfasurata in Dubai, anunta Mediafax.

Lionel Messi, jucatorul anului la Globe Soccer Awards

Internationalul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist al anului, duminica, in cadrul galei Globe Soccer Awards, desfasurata la Dubai.

Cel mai bun telefon din 2015: Galaxy Note 5 e dovada maturizarii Samsung

Anul acesta a fost unul foarte intersant pentru piata smartphone-urilor. Am vazut companii care au stralucit, care s-au transformat si care s-au maturizat odata cu produsele lor. Totusi, cel mai bun telefon din 2015 ramane, pentru redactia Playtech, Samsung Galaxy Note 5. Mai jos va spunem si de ce. Samsung Galaxy Note 5 este un [].

Romania l-a votat pe cel mai bun fotbalist al planetei in 2015: pe cine l-a pus Iordanescu pe locul 1 in ancheta FIFA

Selectionerul si-a dezvaluit optiunea, mergand pe mana celui care e favorit sa castige in acest an, dupa cum sustin specialistii.

Record de incasari pentru cel mai nou film din seria Star Wars: Peste un miliard de dolari in primele doua saptamani de la lansare

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai nou film din seria Star Wars, a inregistrat un record de incasari, atingand pragul de un miliard de dolari in doar dupa saptamani de la lansare. Pelicula a avut, in al doilea weekend de la lansare, incasari de peste 286 de milioane de dolari in toata lumea, depasind duminica pragul de un miliard de dolari din incasari si atingand un nou record, anunta AFP.

Marele Pele il critica pe compatriotul Neymar, dar il lauda pe Lionel Messi

Pele a afirmat, intr-un interviu pentru revista Placar, ca Neymar este un fotbalist bun, dar are multe lipsuri, insa este de parere ca argentinianul Lionel Messi poate fi declarat cel mai bun jucator din fotbalul actual, desi are si el cateva puncte slabe, informeaza presa internationala.

Lucian Bute merge inainte: A fost cel mai bun an al meu dupa 2011. Azi dezvaluie culisele ultimului meci

Pugilistul Lucian Bute a notat, pe pagina sa de Facebook este satisfacut de progresul sau din acest an si optimist pentru 2016.

Pele ii critica pe Neymar si pe Messi. Daca jucam eu azi, eram un fotbalist mai bun

Pele a declarat ca Neymar si Messi au multe lipsuri, dar ca argentinianul este un jucator mult mai bun in comparatie cu colegul sau brazilian.

Ciolos, mesaj de Craciun: Depinde doar de noi ca un nou inceput sa fie mai bun

Premierul Dacian Ciolos a scris, joi seara, pe pagina sa de Facebook, un scurt mesaj prin care le ureaza romanilor Craciun fericit, afirmand ca renasterea este oportunitatea unui nou inceput care, pentru a fi mai bun, depinde doar de noi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )