Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cum arata cel mai vestic punct al Romaniei, locul de intalnire a granitelor dintre trei state: Romania, Ungaria si Serbia. iti poate starni fiori!

Antena3 Antena3,
Cum arata cel mai vestic punct al Romaniei, locul de intalnire a granitelor dintre trei state: Romania, Ungaria si Serbia. iti poate starni fiori!

Triplex Confinium in latina granita tripla) este locul de intalnire a granitelor dintre trei state, Romania, Ungaria si Serbia. Acest punct, cel mai vestic al Romaniei, aflat in dreptul localitatii Beba Veche din judetul Timis, a fost marcat in anul 1920 cu o piatra de hotar monumentala, cu trei fatete pe care au fost incrustate stemele celor trei state vecine. continuă pe Antena3

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Satele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica, scrie euractiv. ro.

Romania este cel mai mare exportator de viori din UE

Statele membre ale Uniunii Europene au exportat anul trecut 105. 000 viori, in valoare de 23,3 milioane de euro, iar Romania este cel mai mare exportator de viori al UE in restul lumii, arata datele publicate de Oficiul European de Statistica Eurostat).

IN OCTOMBRIE: Romania, printre tarile UE cu cel mai semnificativ declin al industriei industriale

Productia industriala a scazut cu 2,2% in zona euro si cu 1,7% in Uniunea Europeana in octombrie, comparativ cu perioada similara din 2018, Germania, Estonia, Slovacia si Romania inregistrand cel mai semnificativ declin, arata datele publicate joi de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres. ro.

il cheama Teba si este cel mai bun caine de urma din Politia Romana. Recent, a prins un temut criminal din Satu Mare

I se spune Teba si este de departe cel mai bun caine de urma din Politia Romana.

Specialistii SAP Romania au pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei din UE

Divizia de specialisti Data Science a pus umarul la cel mai important proiect din domeniul energiei la nivelul Uniunii Europene, au anuntat, joi, reprezentantii SAP Romania, in cadrul unei intalniri cu presa.

Cel mai inalt brad din tara s-a rupt din cauza vantului (FOTO)

Cel mai inalt brad din tara, montat la Cisnadie, a ramas fara varf din cauza vantului puternic. Nu au existat niciun fel de alte pagube, a tinut sa precizeze purtator de cuvant al Primariei. La.

Ronaldinho, dupa ce Messi a castigat al saselea Balon de aur: Nu este cel mai bun din istorie

Brazilianul Ronaldinho considera ca argentinianul Lionel Messi, alaturi de care a evoluat la FC Barcelona, poate fi considerat cel mai bun fotbalist al epocii sale, insa nu si cel mai bun din istorie, informeaza EFE.

Cel mai bun fotbalist american vine de la Chelsea

Atacantul echipei engleze Chelsea, Christian Pulisic, a fost ales cel mai bun fotbalist din Statele .

Cel mai mare site cu nimic spune ca Rocco Siffredi inca se tine tare

La final de an e mare inghesuiala pentru toti sa faca bilanturi. Se intampla asta si in industria continutului video pentru adulti, iar cel mai cunoscut site de tipul acesta nu.

Un prezentator de la Fox News l-a criticat pe Trump pentru cel mai sustinut asalt asupra libertatii presei din istoria SUA

Un prezentator important de la postul american de stiri Fox News, un canal conservator cunoscut pentru loialitatea sa fata de Casa Alba, l-a criticat dur pe Donald Trump pentru ca a condus cel mai mare atac direct asupra libertatii presei, din istoria Americii, informeaza The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )