Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! Primele imagini cu noul cuplu: PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1 (FOTO)

B1 B1,
Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! Primele imagini cu noul cuplu: PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1 (FOTO)

In vara a divortat de sot, iar la inceputul anului a divortat si de televiziunea care a consacrat-o. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, a inceput anul 2018 cu schimb. continuă pe B1

PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1! Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! PRIMELE IMAGINI cu noul cuplu (FOTO)

In vara a divortat de sot, iar la inceputul anului a divortat si de televiziunea care a consacrat-o. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, a inceput anul 2018 cu schimb.

Liviu Dragnea, invitat la Sinteza zilei. Care este noul program de guvernare si ce se intampla cu salariile, pensiile si taxele

In ziua instalarii noului Guvern la Sinteza zilei ai cel mai asteptat interviu al momentului. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, fata in fata cu Mihai Gadea, de la ora 21. Care este noul.

Cine este Valentin Popa, noul ministru al Educatiei, surprins in repetate randuri facand greseli gramaticale si de limba

Valentin Popa s-a nascut pe 12 iulie 1964 si este profesor universitar doctor inginer. A absolvit Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor in 1989. Din 2009 pana in prezent a fost conducator de doctorat pentru domeniul sau, potrivit news. ro. Este profesor universitar din 2005 si preda Sisteme de intrare-iesire, Sisteme de identificare, Dispozitive si circuite electronice. Valentin Popa este cel care i-a propus ironic ambasadorului rus Valeri Kuzmin sa colaboreze pentru a imbunatati sistemul de franare al tancurilor.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )