Libnet.ro
UNICEF

06:45

PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1! Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! PRIMELE IMAGINI cu noul cuplu (FOTO)

B1 B1,
PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1! Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! PRIMELE IMAGINI cu noul cuplu (FOTO)

In vara a divortat de sot, iar la inceputul anului a divortat si de televiziunea care a consacrat-o. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, a inceput anul 2018 cu schimb. continuă pe B1

Cum arata si cine este noul iubit al Ancai Lungu! Primele imagini cu noul cuplu: PENTRU EL SI-A DAT DEMISIA DE LA ANTENA 1 (FOTO)

In vara a divortat de sot, iar la inceputul anului a divortat si de televiziunea care a consacrat-o. Frumoasa prezentatoare a Observatorului de weekend, Anca Lungu, a inceput anul 2018 cu schimb.

Razvan Nitu, administratorul special RADET, si-a dat demisia dupa ce doi muncitori ai regiei si-au pierdut viata

Razvan Nitu, administratorul special RADET, si-a dat marti demisia de onoare, a confirmat acesta pentru HotNews. ro. Gestul vine dupa ce doi muncitori ai regiei au murit din cauza unei tevi cu apa fierbinte care s-a spart si i-a prins in subteran.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )