Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cum arata creierul unei persoane cu mai multe kilograme in plus. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma

Antena3 Antena3,
Cum arata creierul unei persoane cu mai multe kilograme in plus. Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma

Un nou studiu medical stabileste o legatura ingrijoratoare intre obezitate si degenerarea creierului. Cercetarea, facuta la Universitatea Cambridge, a prevazut analiza creierelor a sute de oameni cu varste cuprinse. continuă pe Antena3

FOTO: Explozie intr-un oras din sud-estul Turciei. Mai multe persoane ar fi fost ranite

Mai multe persoane ar fi fost ranite intr-o explozie care a avut loc, luni, la periferia celui mai mare oras din sud-estul Turciei, Diyarbakir,, potrivit unor surse din domeniul securitatii.

Seful Serviciului Permise Giurgiu, plasat sub control judiciar pentru luare de mita dupa ce ar fi ajutat mai multe persoane sa obtina carnetul de conducere

Mihai Predescu, seful Serviciului Permise din Giurgiu, a fost pus sub control judiciar de procurorii anticoruptie care il acuza de luare de mita si trafic de influenta, dupa ce ar fi ajutat mai multe persoane sa obtina permisul de conducere.

Confruntari armate in India. Mai multe persoane au fost ucise

Confruntari armate s-au soldat cu cinci morti luni in mai multe locuri din Kashmir, chiar de Ziua independentei Indiei, ai indicat responsabili militari indieni, conform AFP. Un comandant indian.

Peste 100 de perchezitii si mai multe arestari la Istanbul in ancheta privind tentativa de puci

Politia turca a intreprins azi dimineata peste 100 de perchezitii la Istanbul si a arestat mai multe persoane in legatura cu ancheta privind puciul esuat din luna iulie, a relatat agentia de presa Dogan, informeaza Reuters.

Mai multe casatorii, mai putine divorturi in Regiunea Centru

Numarul casatoriilor inregistrate la oficiile de stare civila din Regiunea Centru in iunie 2016 afost de 1. 486, mai multe fata de luna precedenta cu 19, respectiv mai multe cu 370 de evenimentefatade luna iunie 2015.

Surse: Sorin Ovidiu Vintu colaboreaza cu procurorii DNA si a facut mai multe denunturi

Omul de afaceri, Sorin Ovidiu Vintu, colaboreaza foarte bine cu procurorii DNA. Adus de dupa gratii in fata acestora, el a formulat mai multe denunturi si a dat informatii pentru investigatiile.

Schimbari de directori la mai multe scoli din judetul Teleorman

Anul scolar 2016-2017 va aduce directori noi pentru mai multe unitati de invatamant din Teleorman. in unele cazuri directorii vechi au iesit la pensie, in altele, au cerut schimbarea din functie.

Doi moldoveni, inarmati, retinuti la Moscova. Barbatii au spart mai multe locuinte (VIDEO)

Doi barbati din Republica Moldova au fost arestati la Moscova, dupa ce au comis mai multe jafuri. Barbatii erau inarmati si au spart mai multe locuinte de unde au furat bani si bijuterii in valoare.

Mai multe localitati din Timis au fost maturate de o furtuna. Copaci smulsi din radacini si case lasate fara acoperis!

O furtuna violenta, care nu tinut mai mult de jumatate de ora, a facut dezastru, miercuri seara, in mai multe localitati din estul judetului. Furtuna, care s-a abatut in zona oraselor Lugoj-Faget, a rupt si smuls mai multi pomi din radacini.

Mai multe localitati din Timis au fost maturate de o furtuna. Copaci smulsi din radacini si case lasate fara acoperis

O furtuna violenta, care nu tinut mai mult de jumatate de ora, a facut dezastru, miercuri seara, in mai multe localitati din estul judetului. Furtuna, care s-a abatut in zona oraselor Lugoj-Faget, a rupt si smuls mai multi pomi din radacini.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )