Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cum arata singurul restaurant subacvatic din Europa (VIDEO)

B1 B1,
Cum arata singurul restaurant subacvatic din Europa (VIDEO)

O cina sub apa, printre pesti si tot felul de minunatii marine, nu mai este doar un vis frumos. in sudul Norvegiei, intr-o zona folosita altadata de vikingi, a fost inaugurat restaurantul Under, care. continuă pe B1

Uniunea Europeana acuzata ca nu isi ia inapoi prizonierii ISIS originari din Europa

In doua postari de pe Twitter, de marti, presedintele american acuzaEuropa ca refuza sa ii inapoi pe prizonierii ISIS originari din Europa. Tarile europene nu ajuta deloc, chiar daca au.

Femeile controleaza cele mai mari bugete ale apararii din Europa

Sase dintre cele mai mari bugete ale apararii din Europa sunt controlate de femei, dupa numirea, la 1 mai, a lui Penny Mordaunt in functia de secretar al apararii in Marea Britanie, carre gestioneaza anual 47 de miliarde de dolari, noteaza Mediafax.

Premierul Dancila, la reuniunea sefilor de Guvern din Europa Centrala si de Est care au aderat la UE dupa 2004: E nevoie de tratament egal

Prim-ministrul Romaniei, Viorica Dancila, a participat astazi, la Varsovia, la reuniunea sefilor de Guvern ai statelor din Europa Centrala si de Est care au aderat la Uniunea Europeana dupa 2004. La.

Dancila, la conferinta sefilor de guvern din Europa Centrala si de Est

Premierul Viorica Dancila se afla, miercuri si joi, in vizita in Polonia, pentru Conferinta sefilor de guvern ai statelor din Europa Centrala si de Est care au aderat la Uniunea Europeana dupa 2004, dar si pentru a participa la ceremonia comemorativa de la Birkenau.

Business report: Romania paraseste podiumul european al electricitatii ieftine; Bucurestiul, printre cele mai ieftine destinatii de city break, din Europa; Romanii, indragostiti de drumurile si serviciile din Grecia. Cat costa o casa cu terasa in Thassos

Metroul de Drumul Taberei: calendarul deschiderii circulatiei la suprafata in patru zone afectate de cel mai mare santier din Capitala. Circulatia rutiera va fi redeschisa. Cateva mii de romani care prefera all inclusive-ul au mers de Paste/1 Mai pe litoralul bulgar, pentru ca in tara n-au gasit destule astfel de hoteluri. Faptul ca legislatia bulgara este mult mai.

Copil de 5 ani, la volanul unei masini pe un drum public din Craiova - VIDEO

Un copil de cativa ani a fost filmata cum conduce o masina, intr-un refugiu de centura de sud a Craiovei. Info Trafic Actualitati a publicat pe Facebook un video cu o copil de doar 5 ani care conduce un Mecede.

Imagini incredibile cu momentul in care autocarul a fost luat pe sus de tornada din Calarasi - VIDEO

Radu Tudor a prezentat, miercuri, la Punctul de intalnire, imagini in premiera cu momentul in care autocarul a fost luat pe sus de tornada din Calarasi. Un autocar s-a rasturnat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )