Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cum arata statiunea lui Mazare din Madagascar - VIDEO

Antena3 Antena3,
Cum arata statiunea lui Mazare din Madagascar - VIDEO

Dana Grecu a prezentat in emisiunea Editie Speciala cum arata statiunea lui Radu Mazare din Madagascar, locul unde fostul edil a plecat chiar de Craciun si unde cere azil. in urma cu . continuă pe Antena3

Scrisoarea lui Mazare din Madagascar: Sunt o tinta a Statului Paralel. Ma intorc cand in Romania va exista o justitie reala

Radu Mazare le-a scris autoritatilor o scrisoare in care enumera dosarele penale in care apare numele sau aratand ca este o tinta politica a Statului Paralel, iar cercetarile procurorilor s-au desfasurat abuziv, cu incalcarea legilor.

FOTO. Cum arata imperiul din Madagascar al lui Radu Mazare

In 2012, Radu Mazare a mers in vacanta in Madagascar, unde a luat decizia de a concesiona de la un trib, pe o perioada de 99 de ani, un teren. Mai exact, era vorba de 1,8 hectare de teren.

VIDEO. Imagini inedite cu Radu Mazare in paradisul din Madagascar

Fostul primar al Constantei, Radu Mazare, a cerut azil politic in Madagascar si spune ca nu va reveni in tara pana cand la noi nu va fi o justitie reala. in prezent, Mazare nu.

FOTO Cum arata imperiul lui Radu Mazare din Madagascar

Fostul primar al Constantei Radu Mazare, in cazul caruia Politia s-a sesizat pentru ca nu s-a prezentat, sambata, la Politia Constanta, in cadrul controlului judiciar, a plecat in Madagascar, unde face demersuri pentru a obtine azil politic. Fostul edil are mai multe investitii facute in insula africana.

Finantatorii SECRETI ai fratilor Mazare: Cu ce bani au facutresorturile de LUX din Madagascar si Brazilia

Fratii Radu si Alexandru Mazare au explicat Curtii Supreme ca cea mai mare parte din banii de investiti in Brazilia si Madagascar proveneau de fapt de la milionarul Elan Schwartzenberg si de la sefa PSD Co.

Ce nu a stiut Mazare despre Madagascar. Cati bani ar trebui sa plateasca pentru a ramane acolo

Radu Mazare ar putea afla pe 23 ianuarie daca sesizarea politiei in ceea ce priveste incalcarea controlului judiciar se transforma intr-un mandat de arestare. Tot atunci si procurorii vor.

Din Madagascar, Radu Mazare le scrie autoritatilor: Sunt o tinta politica a Statului Paralel. Atunci cand in Romania va exista o justitie reala, ma voi intoarce

Radu Mazare le-a scris autoritatilor o scrisoare in care enumera dosarele penale in care apare numele sau aratand ca este o tinta politica a Statului Paralel, iar cercetarile procurorilor s-au desfasurat abuziv, cu incalcarea legilor.

Imagini fara comentarii despre haos si depravare: Cum a aratat Revelionul pe strazile din Londra (VIDEO)

Strazile oraselor din Marea Britanie au oferit si de acesata data imaginea depravarii. in noaptea dintre ani, zeci de mii de femei si barbati au dat drumul desfraului, transformand pretrecerea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )