Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cum arata zona din vecinatatea celui mai mare aquapark din Nord-Vestul tarii, dupa modernizare

Adevărul Adevărul,
Cum arata zona din vecinatatea celui mai mare aquapark din Nord-Vestul tarii, dupa modernizare

Zona din vecinatatea celui mai modern aquapark din Nord-Vestul tarii isi schimba infatisarea. incepute la 1 noiembrie 2016, lucrarile sunt in curs de finalizare. continuă pe Adevărul

Ziua Mondiala a Fotografiei, sarbatorita in Romania la cel mai mare festival de arte vizuale, Vama Sub Lumini de Oscar

Pe 19 august se serbeaza in intreaga lume Ziua Mondiala a Fotografiei. in Romania, acest eveniment a fost celebrat la Vama Veche, in cadrul celui mai important festival de arte vizuale, Vama Sub Lumini de Oscar.

SMERENIE marca BOR: Cum arata cea mai MARE cutie a milei din Romania! (FOTO)

Intr-o biserica din orasul argesean Stefanesti se afla cea mai mare cutie a milei din Romania: are un metru jumatate inaltime si a fost amplasata acum cateva luni langa altar,.

Munitie din timpului celui de-al Doilea Razboi Mondial, descoperita intr-un sat din Iasi

Intr-un sat din comuna Horlesti, Iasi, au fost descoperite zeci de proiectile si bombe care au ramas neexplodate din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Purtatorul de cuvant al ISU Iasi,.

Proiectile si o bomba ramase neexplodate din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, gasite intr-un sat din judetul Iasi

Zeci de proiectile si o bomba ramase neexplodate din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial au fost descoperite intr-un sat din comuna Horlesti, judetul Iasi .

Atentate Spania: Un suspect recunoaste ca celula terorista pregatea un atac de mai mare amploare, cu explozibili

Unul dintre cei patru suspecti ramasi in viata in urma atentatelor din Catalonia, Mohamed Houli Chemlal, a recunoscut in fata unui judecator, marti, ca celula terorista pregatea un atentat de mai mare amploare, cu explozibili, scriu AFP si Reuters citand surse judiciare.

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru marti si miercuri

Vremea va deveni rece pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, informeaza ANM. MARTI iN TARA Cerul va fi variabil, cu innorari, averse si posibil descarcari electrice,.

Romania printre tarile cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor

Romania este una din tarile europene cu cea mai mare crestere a increderii consumatorilor, potrivit unui studiu realizat de Nielsen. Cresterea increderii in Romania se datoreaza unui sa.

Faimosul Oliver Stone va fi presedintele juriului la festivalul de film de la Busan, cel mai mare din Asia

Regizorul american Oliver Stone va fi presedintele principalei sectiuni a competitiei celei de-a 22-a editii a Busan International Film Festival BIFF) din Coreea de Sud, cel mai mare festival cinematografic din Asia.

Canicula in Bucuresti si in cea mai mare parte a tarii. In vestul si in nord-vestul tarii vin ploi si vijelii in noaptea de duminica spre luni

Vremea va fi caniculara si duminica in Capitala si in cea mai mare parte a tarii, unde temperaturile vor urca pana la 37 de grade Celsius. In noaptea de duminica spre luni, precum si luni, in nord si in nord-vest, iar apoi si in restul tarii vor fi ploi torentiale, vijelii si grindina, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie.

VIDEO Frigul i-a gonit pe locatarii de la Padina. Cum arata zona dupa plecarea turistilor

Racoarea din ultimele zile i-a gonit pe locatarii de la Padina, care s-au mutat de saptamani intregi cu cortul sau cu rulota, numai ca in urma lor au ramas gunoaiele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )