Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cum a comentat Basescu amenintarea vicepremierului rus. Era nervos, a vorbit gura fara el

Antena3 Antena3,
Cum a comentat Basescu amenintarea vicepremierului rus. Era nervos, a vorbit gura fara el

Presedintele Traian Basescu a declarat ca vicepremierul rus Dmitri Rogozin era nervos cand a amenintat cu folosirea unui bombardier strategic rus si a vorbit gura fara el, informeaza Mediafax. Cred ca era. continuă pe Antena3

MAE: Amenintarea vicepremierului rus Rogozin reprezinta o declaratie FOARTE GRAVA

MAE apreciaza ca amenintarea cu folosirea unui bombardier strategic rus, de catre vicepremierul rus Dmitri Rogozin, reprezinta o declaratie foarte grava, solicitand autoritatilor de la Moscova sa precizeze p.

Ce a declarat Basescu despre restrictia intrarii vicepremierului rus in spatiul aerian romanesc

Presedintele Traian Basescu a comentat, sambata, restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, spunand ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza.

Ucraina nu a permis avionului vicepremierului rus tranzitarea spatiului sau aerian. Rogozin, deviat prin Romania pentru a ajunge la Chisinau

Ucraina nu a permis tranzitul avionului vicepremierului rus Dmitri Rogozin prin spatiul sau aerian, astfel ca aeronava va trece prin spatiul aerian al Romaniei pentru a ajunge in Republica Moldova, anunta oficialul rus, citat de Interfax.

Ministrul de Externe CRITICA declaratiile vicepremierului rus legate de Republica Moldova

Seful diplomatiei romane critica declaratiile vicepremierului rus Dmitri Rogozin, care a spus ca semnarea unui Acord de Asociere cu Uniunea Europeana ar putea avea consecinte foarte grave asupra Republicii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )